Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Voor een bijna-4-jarige die naar school mag zit je sowieso goed bij Meester Aap. Van schooltas tot aan drinkbeker en lunchtrommel. Stel een geweldige set samen. Maar ook voor een ander cadeautje ben je bij Meester Aap op de goede plek. 

We zetten in deze blog een top 5 van leuke cadeautjes voor kids voor je op een rijtje, zodat het kiezen nét iets makkelijker is. Oh, en vergeet niet dat je per artikel kan aangeven of én hoe je het ingepakt wil hebben. We pakken cadeautjes graag voor je in, uiteraard gratis.

Drinkbekers
Een drinkbeker zal wellicht niet als eerste in je opkomen, maar we durven te wedden dat je kind heel blij wordt van onze drinkbekers. Ze hebben stuk voor stuk prachtige afbeeldingen, voor ieder wat wils! Bovendien zijn ze lekvrij, dus je hebt (uiteraard bij goed gebruik) nooit meer last van een natte schooltas, wel zo fijn.

  

Puzzels
Puzzelen is niet alleen een leuk tijdverdrijf, het is ook erg goed voor de ontwikkeling van je kind(eren). Ze trainen met puzzelen onder andere hun cognitieve vaardigheden, de fijne motoriek en hand- en oog coördinatie.  

Bij Meester Aap vind je verschillende puzzels, zoals glow in the dark puzzels en vloerpuzzels. Voor elk kind is er wel een puzzel in een thema dat hem/haar aanspreekt, ze hebben allemaal prachtig gekleurde afbeeldingen. Per puzzel vind je terug wat de adviesleeftijd is met betrekking tot het aantal stukjes van de puzzel. 

      

Vriendenboekjes
Een vriendenboekje is echt een heel leuk én origineel cadeautje. Kinderen zijn er gek op om hun vriendenboekje langs al hun vriendjes en vriendinnetjes te laten gaan en anderzijds om er iets in op te schrijven en te kleuren/knutselen. Daarmee hebben ze een prachtige herinnering voor later. 

  

Brooduitstekers
Met de Lunch Punch brooduitstekers maak je van elke lunch een feestje! In een handomdraai maak je hele toffe boterhammen. Wedden dat de lunchtrommel leeg terug komt of dat het bord leeg gaat?! Je vind ze in verschillende thema's. Uiteraard zijn ze niet alleen geschikt voor brood. Steek er ook eens een plak kaas, pannekoek of gebakken ei mee uit. En als je koekjes gaat bakken gebruik je ze natuurlijk ook!

Zoek je een cadeautje in een bepaalde prijsklasse? We hebben cadeautjes gecategoriseerd in cadeautjes tot 15 euro en cadeautjes van 15 tot 25 euro, zodat het je hopelijk makkelijker maakt om het juiste cadeautje te vinden.

Twijfel je nog? We kunnen je altijd helpen, neem eenvoudig contact met ons via bijvoorbeeld de What's app knop onderaan de homepage.

© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting