per pagina
 • -15%

  Kidzroom Rugzak Dress Up - Dino
  Kidzroom Rugzak Dress Up - Dino
  € 24,95 € 21,21
 • -15%

  Kidzroom Rugzak Attitude Blue
  Kidzroom Rugzak Attitude Blue
  € 29,95 € 25,46
 • -15%

  Milky Kiss Rugzak Sweet & Simple Small
  Milky Kiss Rugzak Sweet & Simple Small
  € 19,95 € 16,96
 • -15%

  Milky Kiss Rugzak Stay Cute Leopard Green
  Milky Kiss Rugzak Stay Cute Leopard Green
  € 14,95 € 12,71
 • -15%

  ZEBRA Rugzak Racecar
  ZEBRA Rugzak Racecar
  € 44,95 € 38,21
 • -15%

  Skooter Rugzak Dinogames
  Skooter Rugzak Dinogames
  € 17,95 € 15,26
 • -15%

  ZEBRA Rugzak Honey Bunny Leo Blue
  ZEBRA Rugzak Honey Bunny Leo Blue
  € 49,95 € 42,46
 • -15%

  Kidzroom Rugzak Attitude Peach
  Kidzroom Rugzak Attitude Peach
  € 24,95 € 21,21
 • -15%

  Skooter Rugzak Game Changer
  Skooter Rugzak Game Changer
  € 14,95 € 12,71
 • -15%

  Skooter Rugzak Dino
  Skooter Rugzak Dino
  € 17,95 € 15,26
 • -15%

  Jack Piers Rugzak Large Unicorn
  Jack Piers Rugzak Large Unicorn
  € 34,95 € 29,71
 • -15%

  Kidzroom Rugzak Growl Large Peach
  Kidzroom Rugzak Growl Large Peach
  € 29,95 € 25,46
per pagina

Bij Meester Aap vind je een mooie collectie kinderrugzakken en schooltassen in verschillende formaten, prints en kleuren. Voor jongens en meisjes. Allemaal van goede kwaliteit, want dat vinden we belangrijk. Ze moeten tegen een stootje kunnen, ze worden nou eenmaal gebruikt door kinderen en over het algemeen wordt er niet zuinig mee omgegaan ;-). Daarnaast vinden we het belangrijk dat een schooltas praktisch is. Er moet in ieder geval plek zijn voor een lunchtrommel en drinkbeker. Ritsen moeten makkelijk open en dicht gaan.

Kies je favoriete schooltas en ga er stralend mee naar school! En natuurlijk neem je 'm ook mee op je rug als je er een dagje op uit gaat.

Welke maat schooltas moet ik kiezen?
Kinderrugzakken en schooltassen zijn er in veel verschillende maten. Bij elk product geven we bij de specificaties de exacte maat van de schooltas en daarnaast een leeftijdsindicatie. Let op; dit is altijd een indicatie op basis van het formaat van de schooltas met daarbij de meest ideale passende rugmaat van het kind in de genoemde leeftijd. Uiteraard kan een kind van acht jaar oud ook een schooltas dragen in een klein formaat waar we de indicatie '3 - 6 jaar' geven, als andersom. 

Naast de ideale rugmaat kun je jezelf afvragen wat je kind allemaal mee moet nemen in zijn/haar schooltas. De spullen die dagelijks mee naar school meegenomen moeten worden, moeten natuurlijk wel passen in de schooltas. Kinderen van 4 tot 6 jaar die nog in de kleuterklas zitten, nemen over het algemeen minder mee dan oudere kinderen. Voor kinderen in de kleuterklas voldoet een rugzak algauw aan het juiste formaat. Veel meer dan een drinkbeker, lunchtrommel en stuk fruit en/of snackdoosje hoeft er niet mee. Kinderen in de bovenbouw hebben algauw een goedgevulde schooltas met spullen voor de lunch, maar ook boeken, schriften en bijvoorbeeld een tablet of notebook. Kortom, kijk wat er dagelijks meegaat aan spullen en kies hier de rugzak op uit. Uiteraard kun je ook direct voor een groter formaat gaan en de schooltas op de groei kopen, kids groeien hard genoeg!

De kinderrugzakken en schooltassen met de leeftijdsindicatie 'Circa 3 - 6 jaar' zijn vooral geschikt om mee te nemen als schooltas in de eerste jaren op school. In al deze schooltassen past een drinkbeker en lunchtrommel en is er nog wat ruimte over voor andere kleine spulletjes. Deze kinderrugzakken zijn ook zeer geschikt om mee te nemen naar het kinderdagverblijf, naar de gastouder, opa/oma, of als je een leuk dagje weg gaat. Ze zijn licht in gewicht en makkelijk in gebruik voor jonge(re) kinderen.
Wil je ruimte voor bijvoorbeeld meerdere lunchtrommels, A4 boeken en/of grote knutsels? Dan raden we aan te kiezen voor een schooltas met de leeftijdsindicatie 'Circa 6 - 12 jaar'. Alle schooltassen uit deze categorie hebben verstelbare schouderbanden, zodat de schooltassen ook goed te dragen zijn door jongere kinderen.

De kinderrugzakken en schooltassen met de leeftijdsindicatie 'Circa 6 - 12 jaar' zijn allemaal goed geschikt voor jarenlang gebruik op de basisschool. In deze schooltassen is er flink veel ruimte voor lunchtrommels, drinkbekers, boeken en andere schoolspullen. In veel schooltassen vind je een drinkbekerhouder, dat ervoor zorgt dat drinkbekers op hun plek blijven in de schooltas. Ook vind je in veel tassen een tablethouder. Per schooltas omschrijven we zo nauwkeurig mogelijk hoe de tas is ingedeeld. Ook vermelden we de exacte maat, zodat je beter kan inschatten of de schooltas het gewenste formaat heeft en voldoet aan je wensen.

Onze merken kinderrugzakken en schooltassen
In onze collectie vind je kinderrugzakken en schooltassen van de mooie merken ENGEL., Kidzroom, Milky Kiss, Skooter, Jeune Premier, Jack Piers & Co en ZEBRA. Voor ieder wat wils, voor zowel jongens als meiden! Regelmatig komen er schooltassen van nieuwe collecties binnen bij Meester Aap.

Gym- en zwemtassen
Ben je op zoek naar een aparte tas voor gym- en zwemkleding? Deze kun je hier vinden.

© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vandaag geven we 15% korting op alle schooltassen