per pagina
per pagina

Met behulp van de Lunch Punch bento accessoires, in combinatie met een handige lunchtrommel met vakjes zoals de Yumbox, maak je een ware bento lunch. Bento komt oorspronkelijk uit Japan. Een bento lunch bestaat uit een lunchtrommel met verschillende vakjes, gevuld met gevarieerd, en voornamelijk gezond eten. Hierbij is het de bedoeling dat je de etenswaren zo leuk mogelijk presenteert.

De bento accessoires van Lunch Punch helpen je om in een handomdraai een geweldig leuke lunch te maken. Maak de coolste boterhammen met behulp van de Lunch Punch brooduitstekers. Gebruik bijvoorbeeld eetbare oogjes voor de dieren en kleine plakjes komkommer als wielen voor de auto's om de boterhammen extra feestelijk te maken. Succes gegarandeerd! Minder goede eters komen nu vast wél thuis met een lege lunchtrommel.

Met de lunchprikkers van Lunch Punch maak je op een hele leuke manier lekkere spiesjes. Ook hierin kun je heel veel variëren, alles is mogelijk. Maak bijvoorbeeld een spiesje met lekker rood fruit, of met kleine bolletjes mozzarella en cherrytomaatjes. Jammmmie!

Maak van elke lunch een feestje! De mogelijkheden zijn oneindig, laat je fantasie gaan en gebruik de brooduitstekers bijvoorbeeld ook om koekjes te maken, ei of kaas uit te steken en voor traktaties.

De brooduitstekers en lunchprikkers van Lunch Punch kun je zonder zorgen gebruiken tijdens het bereiden van eten, ze zijn volledig voedselveilig. Ze zijn vrij van BPA, PVC en ftalaten (weekmakers). Zowel de brooduitstekers als de verpakking zijn 100% recyclebaar. 

© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Kortingscode: school