Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Met behulp van de Lunch Punch bento accessoires, in combinatie met een handige lunchtrommel met vakjes zoals de Yumbox, maak je een ware bento lunch. Het begrip ‘bento’ komt oorspronkelijk uit Japan, het is een maaltijd die veel voorkomt. Voornamelijk bestaat deze maaltijd uit rijst, vis/vlees en groenten. Ze worden veel zelf thuis gemaakt en het is een ware competitie onder de ouders om de mooiste bento mee te geven naar school. Het is dus de bedoeling dat je de etenswaren zo leuk en mooi mogelijk presenteert.

Een traditionele bento lunch met rijst zie je hier in Nederland niet zo snel terug in de lunchtrommels, maar uiteraard kun je ook echt Hollands eten meegeven en er helemaal je eigen draai aan geven. Daarmee is het een richtlijn dat:
- De lunchtrommel goed vol moet zitten
- De lunchtrommel vooral gezonde ingrediënten moet bevatten
- De lunchtrommel 3 delen koolhydraten bevat (bijvoorbeeld rijst/pasta/brood)
- De lunchtrommel 1 deel proteïne bevat (bijvoorbeeld ei of vlees)
- De lunchtrommel 2 delen groente of fruit bevat

De bento accessoires van Lunch Punch helpen je om in een handomdraai een geweldig leuke lunch te maken. Maak de coolste boterhammen met behulp van de Lunch Punch brooduitstekers. Gebruik bijvoorbeeld eetbare oogjes voor de dieren en plakjes komkommer als wielen voor de auto’s om de boterhammen extra feestelijk te maken. Succes gegarandeerd! Minder goede eters komen nu vast wél thuis met een lege lunchtrommel. De brooduitstekers zijn er in veel leuke thema's, zoals dino's, zeemeerminnen en auto's. Een set bestaat uit twee brooduitstekers.

Met de lunchprikkers van Lunch Punch maak je op een hele leuke manier lekkere spiesjes. Ook hierin kun je heel veel variëren, alles is mogelijk. Maak bijvoorbeeld een spiesje met gecombineerd rood fruit, of met kleine bolletjes mozzarella en cherrytomaatjes. Een mini club sandwich valt ook altijd in de smaak. Jammmmie! De lunchprikkers zijn er in meerdere sets en in vrolijke kleurtjes.

Ook wraps zijn leuk om mee te geven in de bento lunchtrommel. Deze houd je makkelijk bij elkaar met de silicone wrap bands van Lunch Punch. Maar bijvoorbeeld ook groentesticks, een mini hotdog of omelet houd je er makkelijk mee bij elkaar. Ze zijn er in verschillende sets in leuke kleurtjes.

Liever geen plakkerige vingers? Neem dan een vork en lepel mee van Lunch Punch. Deze zijn zo ontworpen dat ze in de populaire bentoboxen van Yumbox passen. 

Maak van elke lunch een feestje! De mogelijkheden zijn oneindig, laat je fantasie gaan en gebruik de brooduitstekers bijvoorbeeld ook om koekjes te maken, ei of kaas uit te steken en voor traktaties. Op internet kun je talloze voorbeelden vinden van té leuke bento lunches en in allerlei verschillende thema’s. Daarnaast kun je de bento accessoires natuurlijk ook gebruiken als je een lekkere borrelplank klaarmaakt.

Alle producten van Lunch Punch kun je zonder zorgen gebruiken tijdens het bereiden van eten, ze zijn volledig voedselveilig. Ze zijn vrij van BPA, PVC en ftalaten (weekmakers).

© 2020 - 2023 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting!