Sorteer op
per pagina
 • Yumbox Snack 3 vakken Misty Aqua - Rainbow
  Yumbox Snack 3 vakken Misty Aqua - Rainbow

  Wil je graag een gevarieerde en gezonde snack meenemen, bijvoorbeeld voor het 10-uurtje op school of voor onderweg? Deze snackbox van Yumbox heeft 3 vakjes.

  € 26,95
 • Yumbox Panino 4 vakken Fifi Pink
  Yumbox Panino 4 vakken Fifi Pink

  Deze fijne Panino lunchbox van Yumbox heeft 4 vakjes. Dankzij z'n siliconen deksel wordt elk vakje afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers.

  € 33,95
 • Yumbox Panino 4 vakken True Blue - Shark
  Yumbox Panino 4 vakken True Blue - Shark

  Deze fijne Panino lunchbox van Yumbox heeft 4 vakjes. Dankzij z'n siliconen deksel wordt elk vakje afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers.

  € 33,95
 • Yumbox Snack 3 vakken Coco Pink
  Yumbox Snack 3 vakken Coco Pink

  Wil je graag een gevarieerde en gezonde snack meenemen, bijvoorbeeld voor het 10-uurtje op school of voor onderweg? Deze snackbox van Yumbox heeft 3 vakjes.

  € 26,95
 • Yumbox Presto RVS Tulum Mint
  Yumbox Presto RVS Tulum Mint

  Deze bento lunchbox is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en siliconen. De lunchbox is ontworpen voor kinderen en volwassenen.

  € 44,95
 • Yumbox Original 6 vakken Surf Blue
  Yumbox Original 6 vakken Surf Blue

  Deze fijne Original lunchbox van Yumbox heeft 6 vakjes. Dankzij z'n siliconen deksel wordt elk vakje afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers.

  € 33,95
 • Yumbox Tapas XL 5 vakken Greenwich Green
  Yumbox Tapas XL 5 vakken Greenwich Green

  Deze Tapas XL lunchbox van Yumbox bestaat uit 5 vakken. Dankzij z'n siliconen deksel wordt elk vak afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers.

  € 36,95
 • Yumbox Panino Tray Rainbow
  Yumbox Panino Tray Rainbow

  Heb je al een Yumbox Panino met 4 vakken in huis? Dan kun je deze uitbreiden met deze Yumbox Panino tray uit de allernieuwste collectie. De losse tray heeft het thema 'Rainbow'.

  € 17,00
 • Yumbox Original 6 vakken Neptune Blue
  Yumbox Original 6 vakken Neptune Blue

  Deze fijne Original lunchbox met 6 vakjes zorgt ervoor dat je een goed gevarieerde lunch mee kan geven. Dankzij z'n siliconen deksel wordt elk vakje afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers.

  € 33,95
 • Yumbox Tapas XL Tray 5 vakken Galaxy
  Yumbox Tapas XL Tray 5 vakken Galaxy

  Deze losse tray heeft het thema 'Galaxy', waarop je ook een vallende ster terug ziet. In het ronde vakje staat de tekst 'Good food, good mood'.

  € 18,95
 • Yumbox Cubes Siliconen Bakjes
  Yumbox Cubes Siliconen Bakjes

  Met de siliconen bakjes van Yumbox kun je voedsel scheiden op een handige en leuke manier. Doordat de vormpjes flexibel zijn, passen ze in verschillende formaten lunchboxen.

  € 10,95
 • Yumbox Panino 4 vakken Power Pink - Rainbow
  Yumbox Panino 4 vakken Power Pink - Rainbow

  Deze fijne Panino lunchbox met 4 vakjes zorgt ervoor dat je een goed gevarieerde lunch mee kan geven. Dankzij z'n siliconen deksel wordt elk vakje afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers.

  € 33,95
Sorteer op
per pagina

De Amerikaanse moeders Maia en Danniela zetten zich in voor het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten bij kinderen op een leuke manier. De inspiratie kwam van de Franse schoollunches die dagelijks aan de kinderen van Maia werden geserveerd. De nadruk in Frankrijk ligt op balans, variatie, smaak en voeding. De Yumbox is bedacht om het voor ons allemaal mogelijk te maken om kinderen gevarieerde voeding mee te geven, ongeacht waar we wonen. 

Ze wilden een bento-achtige bak, met één deksel dat alle compartimenten afsloot, aangewezen voedselcategorieën om ouders aan te moedigen en te helpen bij het inpakken van een gevarieerde lunch. En daarnaast ook een ingebouwde portiecontrole en een cool ontwerp. Samen gingen ze op pad om hun visie van een ideale maaltijdbox voor onderweg te realiseren.

Yumbox helpt ouders en zelfs kinderen om een gevarieerde, smaakvolle en voedzame maaltijd te maken. Met verschillende compartimenten zijn de bento’s speciaal ontworpen om de diverse voedselgroepen te herkennen. Ook zijn deze vakjes perfect op maat gemaakt om zo de juiste porties te leren eten. Zelfs vloeibare voeding, zoals sauzen en yoghurt kunnen worden ingepakt.

Bovendien zijn de compartimenten makkelijk te verwijderen, zodat schoonmaken geen enkel probleem is. De hippe designs en verschillende illustraties zorgen ervoor dat de lunch ook mooi wordt, en bovendien spannender dan die normale, saaie lunch.

De lunchtrommels dragen ook bij aan een duurzame lifestyle. Het gebruik van Yumbox helpt bij het beperken van plastic afval. Bovendien zijn alle materialen vrij van:

 • BPA
 • Ftalaten
 • CPSIA
 • FDA compliant

Dit maakt Yumbox een groen, duurzaam merk dat schoonheid, plezier en gezondheid perfect weet te combineren. Helemaal op maat voor het moderne gezin.

In de collectie van Meester Aap vind je, wanneer deze voorradig zijn, de Yumbox bento boxen in drie types in verschillende mooie kleuren: Original, Panino en Mini Snack.

© 2020 - 2023 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting!