Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

De Amerikaanse moeders Maia en Danniela zetten zich in voor het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten bij kinderen op een leuke manier. De inspiratie kwam van de Franse schoollunches die dagelijks aan de kinderen van Maia werden geserveerd. De nadruk in Frankrijk ligt op balans, variatie, smaak en voeding. De Yumbox is bedacht om het voor ons allemaal mogelijk te maken om kinderen gevarieerde voeding mee te geven, ongeacht waar we wonen. 

Ze wilden een bento-achtige bak, met één deksel dat alle compartimenten afsloot, aangewezen voedselcategorieën om ouders aan te moedigen en te helpen bij het inpakken van een gevarieerde lunch. En daarnaast ook een ingebouwde portiecontrole en een cool ontwerp. Samen gingen ze op pad om hun visie van een ideale maaltijdbox voor onderweg te realiseren.

Yumbox helpt ouders en zelfs kinderen om een gevarieerde, smaakvolle en voedzame maaltijd te maken. Met verschillende compartimenten zijn de bento’s speciaal ontworpen om de diverse voedselgroepen te herkennen. Ook zijn deze vakjes perfect op maat gemaakt om zo de juiste porties te leren eten. Zelfs vloeibare voeding, zoals sauzen en yoghurt kunnen worden ingepakt.

Bovendien zijn de compartimenten makkelijk te verwijderen, zodat schoonmaken geen enkel probleem is. De hippe designs en verschillende illustraties zorgen ervoor dat de lunch ook mooi wordt, en bovendien spannender dan die normale, saaie lunch.

De lunchtrommels dragen ook bij aan een duurzame lifestyle. Het gebruik van Yumbox helpt bij het beperken van plastic afval. Bovendien zijn alle materialen vrij van:

  • BPA
  • Ftalaten
  • CPSIA
  • FDA compliant

Dit maakt Yumbox een groen, duurzaam merk dat schoonheid, plezier en gezondheid perfect weet te combineren. Helemaal op maat voor het moderne gezin.

In de collectie van Meester Aap vind je, wanneer deze voorradig zijn, de Yumbox bento boxen in drie types in verschillende mooie kleuren: Original, Panino en Mini Snack.

© 2020 - 2023 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting op geselecteerde merken!