Puzzelen

BACK TO SCHOOL IS COOL! Ontvang 10% korting op het speelgoed met de kortingscode backtoschool.

In de categorie 'Puzzelen' vind je prachtige puzzels van de merken Crocodile Creek en Mudpuppy.

Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school.

Bij Meester Aap vind je puzzels voor kinderen vanaf 4 jaar. We hebben veel verschillende soorten puzzels, zoals vloerpuzzels, glow in the dark puzzels, foliepuzzels en puzzels met bijgeleverde legenda's en posters. De puzzels zijn geïllustreerd met kleurrijke afbeeldingen met onderwerpen die kinderen aanspreken, zoals veel verschillende dieren, voertuigen, unicorns, zeemeerminnen, de ruimte en dino's. Zowel voor jongens als meisjes is er genoeg keuze.

Per puzzel wordt op de doos aangegeven voor welke leeftijd de puzzel geschikt is. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Indicatie leeftijdscategorie aantal puzzelstukjes van de puzzels uit onze collectie:
48 stukjes - 4+
50 stukjes - 4+
64 stukjes - 4+
72 stukjes - 5+
100 stukjes - 5+
200 stukjes - 6+
300 stukjes - 8+

Meester Aap is gek op speelgoed. We kiezen graag speelgoed uit dat net even anders is. Origineel qua vormgeving met mooie illustraties, gemaakt van mooie en kwalitatieve materialen. Daarbij vinden we het extra leuk als het educatief speelgoed is. Speelgoed waarbij kinderen spelenderwijs ook iets leren. En nee, dat hoeft écht niet saai te zijn! Veel plezier met puzzelen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »