Over Meester Aap

Hi, ik ben Meester Aap!

Meester Aap bestaat sinds juli 2018 en is een webwinkel die zich richt op kinderen in de schoolgaande leeftijd van 4 t/m 12 jaar oud. Voor deze kids kopen we de leukste, vrolijkste, stoerste en hipste kinderrugzakken, lunchtrommels, drinkbekers, educatief speelgoed en veel meer leuks in.

Alle producten worden zorgvuldig uitgekozen, en zijn er alleen van merken die kwaliteit leveren. Ze moeten er méér dan leuk uitzien én functioneel zijn.

Meester Aap zorgt ervoor dat kids het een feestje vinden om naar school te gaan met hun toffe rugzak, fijne (lekvrije!) drinkbeker en hun boterhammen en ander lekkers kunnen eten uit een coole én handige lunchtrommel. Uiteraard is alles ook heel geschikt om mee te nemen tijdens een gezellig dagje uit of op vakantie.

En kids zijn kids, en willen ook feestjes vieren en spelen. Voor allerlei leuks op dat gebied kun je ook terecht bij Meester Aap. Daarnaast moeten natuurlijk alle mooie momenten ook vastgelegd worden, shop bij Meester Aap een schoolfotoboek en leg hierin de herinneringen uit de basisschooltijd vast.

Zo vind je bij Meester Aap kindertassen van ZEBRA, Jeune Premier, Jack Piers, Kidzroom, Milky Kiss, Skooter, Petit Monkey en Prêt. Lunchtrommels, bento boxen, drinkbekers en bento accessoires vind je bij Meester Aap van CamelBak, Kambukka, Yumbox, Lunch Punch en Crocodile Creek. Educatief speelgoed hebben we van Crocodile Creek, Mudpuppy en Tiger Tribe. Daarnaast kun je bij Meester Aap terecht voor uitnodigingen voor kinderfeestjes van Studio Stylliz en schoolfotoboeken en vriendenboekjes van Studio Ins & Outs.

Heb je vragen, opmerkingen, leuke suggesties voor nieuwe producten of wil je graag samenwerken? Laat het ons weten!

Apengroet,      
Meester Aap

© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting