per pagina
Sorteer op
    1 - 20 van 70 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

CamelBak® is een Amerikaanse fabrikant bekend van de waterdrinksystemen in rugzakken en herbruikbare waterflessen. De bekendste waterfles is de Eddy®-bottle, het origineel op dit gebied. Deze is met een rietje en een drinktuit uitgerust waardoor drinken gedurende de gehele dag op elke plek een gezonde gewoonte kan worden voor iedereen.

Zo is er ook de Kids variant, die ideaal is voor onderweg of om mee naar school te nemen. Doordat de CamelBak Eddy+ Kids drinkfles niet lekt, ook niet als de fles omvalt, is deze drinkfles zeer geschikt voor kinderen. Daarnaast is de drinkfles robuust en kan echt goed tegen een stootje. De CamelBak Eddy+ Kids drinkflessen hebben een inhoud van 400 milliliter. 

De CamelBak Eddy Kids+ drinkflessen zijn er van Tritan of RVS. Het Tritan kunststof is voor 50% gerecycled. Wel zo fijn voor het milieu! Het voordeel van roestvrijstaal is dat de drank langer koel kan worden gehouden. Daarnaast houdt roestvrijstaal geen nare geurtjes vast. Dit maakt dat deze drinkflessen bijvoorbeeld ook heel geschikt zijn als je kind graag een drinkfles met melk naar school meeneemt.

Naast het model Eddy Kids+ is er het model Chute Mag Kids verkrijgbaar bij Meester Aap. Dit type drinkfles gaat open met een halve draai. Door een magnetisch systeem kun je de dop goed wegklappen, zodat deze niet in de weg zit met drinken. Daarnaast kun je nooit de dop kwijtraken, ideaal! Het schuine mondstuk zorgt voor een hoge waterstroom zonder te klotsen of te morsen. Bij dit type drinkfles is er dus geen sprake van een rietje en drinktuit.

Voor beide type drinkflessen raden wij aan ze te gebruiken door kinderen vanaf 3 jaar oud. Dit is een adviesleeftijd. In de collectie van Meester Aap vind je de CamelBak drinkflessen in allerlei gave prints en kleuren, voor zowel jongens als meisjes.

Wil je je rietje en/of drinktuit vervangen van je CamelBak Eddy Kids drinkfles? Dit is mogelijk met de verschillende sets die we aanbieden. 

© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting