per pagina
per pagina

CamelBak® is een Amerikaanse fabrikant bekend van de waterdrinksystemen in rugzakken en herbruikbare waterflessen. De bekendste waterfles is de Eddy®-bottle, het origineel op dit gebied. Deze is met een rietje en een drinktuit uitgerust waardoor drinken gedurende de gehele dag op elke plek een gezonde gewoonte kan worden voor iedereen.

Zo is er ook de Kids variant, die ideaal is voor onderweg of om mee naar school te nemen. Doordat de CamelBak Eddy+ Kids drinkfles niet lekt, ook niet als de fles omvalt, is deze drinkfles zeer geschikt voor kinderen. Daarnaast is de drinkfles robuust en kan echt goed tegen een stootje. De CamelBak Eddy+ Kids drinkflessen hebben een inhoud van 400 milliliter en zijn er in een wel- en niet isolerende variant. De isolerende variant van de CamelBak Eddy+ Kids zorgt ervoor dat meegenomen drankjes nog langer gekoeld bewaard kunnen blijven. Fijn als je kind een lange schooldag heeft of als je zomers een gezellige dag uit gaat.

Nieuw bij Meester Aap is de CamelBak Chute Mag Kids. Dit type drinkfles gaat open met een halve draai. Door een magnetisch systeem kun je de dop goed wegklappen, zodat deze niet in de weg zit met drinken. Het schuine mondstuk zorgt voor een hoge waterstroom zonder te klotsen of te morsen. Bij dit type drinkfles is er dus geen sprake van een rietje en drinktuit.

In de collectie van Meester Aap vind je de CamelBak drinkflessen in allerlei gave prints en kleuren, voor zowel jongens als meisjes.

© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Kortingscode: school