Sorteer op

Studio Ins & Outs bestaat sinds 30 juli 2016. Irene van Zuthem is het gezicht voor en achter Studio Ins & Outs. Waar ze als 'grapje' begon met haar bedrijf en startte met ansichtkaartjes, lanceerde ze een jaar later het eerste invulboek. Sindsdien is de collectie flink uitgebreid. Studio Ins & Outs staat voor stijlvolle items die je helpen om herinneringen op een mooie en laagdrempelige manier vast te leggen.

Bij Meester Aap vind je opgroeiboeken voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, schoolfotoboeken en vriendenboekjes. Omdat Meester Aap zich richt op kinderen in de schoolgaande leeftijd, passen deze invulboeken heel goed in onze collectie.

Met de invulboeken van Studio Ins & Outs creëer je een prachtige herinnering voor later aan de basisschoolleeftijd. Leuk om te geven, en nóg leuker om te krijgen! Veel plezier met invullen!

Invulboek 4 - 12 jaar
Met het mooi geïllustreerde invulboek en opgroeiboek leg je alle mooiste momenten in de leeftijd van 4 - 12 jaar vast. Dit boek kan heel goed gebruikt worden naast het schoolfotoboek, omdat het juist over alle mijlpalen gaat die niet met school te maken hebben.

Zo is er ruimte voor negen verjaardagen, de zwemdiploma's, de avondvierdaagse, het wisselen van het melkgebit, vriendjes en vriendinnetjes, favoriete sporten en nog veel meer. Leg alle mooie momenten vast met leuke foto's. Ondertussen kom je vragen tegen zoals 'Wat wil ik later worden?', 'Wie waren er allemaal op mijn feestje?' en 'Wat is mijn idool?'. Heel erg leuk om later terug te lezen en de foto's terug te zien die bij die momenten hoorden.

Schoolfotoboek
Maak een unieke herinnering aan de basisschooltijd met het mooi geïllustreerde schoolfotoboek. Leg alle mooie momenten per schooljaar vast met foto's en leuke knutselwerkjes.

Voor elk schooljaar is er ruimte voor de schoolfoto, klassenfoto, kinderfeestjes, het schoolreisje, leuke vragen en weetjes én kun je er mooie knutselwerkjes in opplakken. Dit schoolfotoboek draait dus niet alleen om de foto's, maar om alle mooie momenten die ze gedurende de basisschooltijd meemaken.

Op de eerste pagina van het schoolfotoboek plak je 'alle foto's op een rij', het is super leuk om te zien hoe je kind elk jaar weer een jaar ouder is geworden en is veranderd.
Per groep zijn er toepasselijke vragen, zoals in Groep 1: 'Hoe vond ik de eerste schooldag?' en 'Moest ik erg wennen op school?' en in Groep 6: 'Mijn lievelingsvak is:'.

Vriendenboekje
Laat alle vriendinnetjes en vriendjes wat schrijven, kleuren en knutselen in het stoere vriendenboekje.. Een prachtig aandenken aan de vriendschappen tijdens de basisschooltijd voor later!

Het vriendenboekje van Studio Ins & Outs geeft plek voor héél veel lieve en leuke 'Groetjes van'. Omdat het papier lekker dik is, kunnen kinderen zich lekker uitleven met potloden, stift, verf, lijm en stickers. Door de wire-O binding kunnen de pagina's optimaal gebruikt worden en groeit het boekje gewoon mee met alle foto's en knutselwerkjes, wel zo handig!

Stickers en washi tape
We hebben een wisselend assortiment aan bijpassende stickers en washi tape. Hiermee maak je je invulboek helemaal af!

© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting