Bij Meester Aap vind je schoolfotoboeken en vriendenboekjes van Studio Ins & Outs in de collectie. Deze invulboeken zijn op een stoere wijze geïllustreerd en hebben dankzij hun wire-o binding lekker veel ruimte voor alle foto's en knutsels.

Schoolfotoboeken
Uiteraard weten we dat tijd vrij maken voor het bijhouden van alle mooie momenten van je kind(eren) op de basisschool soms best lastig is. De tijd vliegt en voordat je het weet ben je zomaar een (school)jaar verder. Met de invulboeken van Studio Ins & Outs die we bij Meester Aap in de collectie hebben kost het écht weinig moeite om een prachtige herinnering voor later te creëren. Voor elk schooljaar zijn er een aantal hoogtepunten in te vullen en natuurlijk horen daar de portretfoto en klassenfoto bij. Alle portretfoto's plak je voorin het boek, zodat je alle foto's op een rijtje hebt en de veranderingen van je kind goed kunt zien. 

In het schoolfotoboek kun je naar eigen wens creatief aan de slag gaan. Gebruik voor een extra leuke twist niet alleen een saaie blauwe pen, maar ook verschillende kleuren potlood, stift, washi tape en stickers. Wat zullen jullie blij zijn met deze mooi bewaarde herinneringen!

Vriendenboekjes
Laat alle vriendjes en vriendinnetjes het leuke vriendenboekje van Studio Ins & Outs invullen van jouw kind(eren). Het vriendenboekje geeft plek voor héél veel lieve en leuke 'Groetjes van'. Omdat het papier lekker dik is, kunnen kinderen zich lekker uitleven met potloden, stift, verf, lijm en stickers.

Een prachtig aandenken voor later aan de vriendschappen tijdens de basisschooltijd!

© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Kortingscode: schooltas