Betaalmethoden

Meester Aap biedt meerdere mogelijkheden bestellingen te betalen. Veiligheid bij betalingen is het meest belangrijk. Alle betalingsinformatie tussen de server en ontvanger gaat via een beveiligde verbinding, zodat een veilige betaling is gewaarborgd.

Betalen met iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, KNAB, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. De bestelling wordt verzonden na ontvangst van de betaling.

Betalen met Klarna - Achteraf betalen 
Wil je liever je bestelling achteraf betalen? Dat kan! Dit is zowel mogelijk vanuit Nederland als vanuit België. Klarna voert voor Meester Aap het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je automatisch een betaalverzoek van Klarna ontvangt. Je hebt daarna 30 dagen de tijd om het bedrag aan hen te betalen.

Met de Klarna App kun je je betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. Voor het achteraf betalen met Klarna brengen we € 0,95 in rekening.

Kies je voor deze betaalmethode? Bij het plaatsen van de bestelling ga je dan ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet goedgekeurd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

Betalen met Klarna - Betaal nu
De 'Betaal nu' betaalmethode van Klarna is flexibel, waarbij je kunt kiezen uit een online bank overschrijving of machtiging. Dit is zowel mogelijk vanuit Nederland als vanuit België. Klarna voert voor Meester Aap het volledige betaalproces uit.

Met de Klarna App kun je je betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. Voor de 'Betaal nu' methode van Klarna brengen we geen betaalkosten in rekening.

Kies je voor deze betaalmethode? Bij het plaatsen van de bestelling ga je dan ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Betalen met PayPal
Je kunt veilig betalen via je PayPal account. Log in met je persoonlijke gegevens en volg het stappenplan. De bestelling wordt verzonden na ontvangst van de betaling.

Betalen met Bancontact
Voor onze klanten uit België bieden we het betalen met Bancontact aan.

Contant
Meester Aap biedt de mogelijkheid om bestellingen op te halen in Kortenhoef. In dit geval kan er ook met contant geld betaald worden. Dit dient wel altijd met gepast contant geld te zijn. Er is geen mogelijkheid om te pinnen! Kies je voor deze optie? Kies dan tijdens het bestelproces voor ‘Betalen bij afhalen'. Uiteraard kunnen bestellingen ook vooraf met bijvoorbeeld iDeal worden betaald en vervolgens worden opgehaald.
Let op; afhalen kan uitsluitend op afspraak! We hebben geen winkel en/of showroom. 

© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting