per pagina
Sorteer op
 • Yumbox Snack 3 vakken Malibu Purple - Magical Unicorn
  Yumbox Snack 3 vakken Malibu Purple - Magical Unicorn

  Wil je graag een gevarieerde en gezonde snack meenemen, bijvoorbeeld voor het 10-uurtje op school of voor onderweg? Deze snackbox van Yumbox heeft 3 vakjes. De vakjes dagen uit om gevarieerde snacks mee te nemen in de juiste…

  € 26,95
 • MontiiCo Bento Two Lunchbox Galactic
  MontiiCo Bento Two Lunchbox Galactic

  Deze lunchbox van MontiiCo is handig in gebruik én ziet er te gek uit. Hij is blauw van kleur en op het vaste deksel worden ruimtevaartschepen tussen de sterren afgebeeld. Door het kleine formaat is de lunchbox perfect als…

  € 26,50
 • Yumbox Tapas XL 4 vakken Greenwich Green - Race Cars
  Yumbox Tapas XL 4 vakken Greenwich Green - Race Cars

  Deze Tapas XL lunchbox van Yumbox bestaat uit 4 vakken. Dankzij z'n siliconen deksel wordt elk vak afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers, de verschillende etenswaren komen niet met elkaar in aanraking.

  Er past…

  € 36,95
 • Petit Monkey Lunchbox Sunny
  Petit Monkey Lunchbox Sunny

  Haal het zonnetje in huis met deze vrolijke lunchbox van Petit Monkey! Op de lunchbox worden vrolijke zonnegezichtjes afgebeeld.

  De lunchbox bestaat uit één vak en een verdeler. De verdeler is te verplaatsen, zodat je de…

  € 8,95
 • Nieuw

  Petit Monkey Lunchboxen Animals
  Petit Monkey Lunchboxen Animals

  Deze leuke set lunchboxen van Petit Monkey bestaat uit drie verschillende formaten met allemaal hun eigen afbeelding. De lunchboxen hebben een vrolijk kleurtje en er worden een vos, leeuw en egel op afgebeeld. De illustraties zijn…

  € 8,95
 • Yumbox Poke Bowl 3 vakken - Guava Pink
  Yumbox Poke Bowl 3 vakken - Guava Pink

  Ontdek de innovatieve poke bowl van Yumbox! De poke bowl is een handig veelzijdig bakje, ideaal om moeiteloos je favoriete ingrediënten te combineren tot een heerlijke maaltijd. Poke bowls zijn dé trend! Deze poke bowl van…

  € 19,95
 • Crocodile Creek Bento Lunchtrommel Dino World
  Crocodile Creek Bento Lunchtrommel Dino World

  In deze bento lunchtrommel van Crocodile Creek geef je boterhammen en ander lekkers voor de lunch wel op een hele leuke manier mee! Voor kinderen is het echt een feestje om er uit te mogen eten. De lunchtrommel is groen van kleur,…

  € 17,95
 • Little Lunch Box Co Bento Two Mermaid Friends
  Little Lunch Box Co Bento Two Mermaid Friends

  Deze snackbox is ideaal als je je snacks graag gescheiden wil meenemen. Daarnaast is de afbeelding van de zeemeermin en de narwal natuurlijk heel erg leuk!

  € 26,50
 • Lekkabox® Glamour Lunchbox 4 vakken - Black
  Lekkabox® Glamour Lunchbox 4 vakken - Black

  Ben je dol op glitters? Deze lunchbox van Lekkabox® glittert je tegemoet! De lunchbox heeft een transparante zwarte look en het glittereffect zorgt voor de glamour. Glitterfans worden hier gegarandeerd heel blij van! Er staan…

  € 28,95
 • MontiiCo Bento Three Lunchbox Game On
  MontiiCo Bento Three Lunchbox Game On

  Deze lunchbox van MontiiCo is ideaal als je naast bijvoorbeeld je boterhammen graag nog wat extra's mee wil nemen en dit van elkaar wil scheiden. De drie vakken worden apart en luchtdicht afgesloten, het verschillende eten komt…

  € 33,50
 • Petit Monkey Lunchbox Popsicles Wild Lilac
  Petit Monkey Lunchbox Popsicles Wild Lilac

  Hoe leuk is deze lunchbox van Petit Monkey?! In de deksel vind je balletjes in allerlei vrolijke kleurtjes, die bewegen als je met de lunchbox schudt.

  € 14,95
 • Yumbox Tapas XL 5 vakken Monte Carlo Blue - Jungle
  Yumbox Tapas XL 5 vakken Monte Carlo Blue - Jungle

  Deze Tapas XL lunchbox van Yumbox bestaat uit 4 vakken. Dankzij z'n siliconen deksel wordt elk vak afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers, de verschillende etenswaren komen niet met elkaar in aanraking.

  Er past…

  € 36,95
 • Nieuw

  MontiiCo Bento Two Lunchbox Unicorn Magic
  MontiiCo Bento Two Lunchbox Unicorn Magic

  Deze lunchbox van MontiiCo is handig in gebruik én ziet er te gek uit. Hij is roze van kleur en op het vaste deksel worden unicorns, bloemetjes en hartjes afgebeeld. Door het kleine formaat is de lunchbox perfect als snackbox,…

  € 26,50
 • Petit Monkey Bento Lunchbox Fairytale Dragon Pearl Stars
  Petit Monkey Bento Lunchbox Fairytale Dragon Pearl Stars

  Kijk nou, wát een plaatje! Een sprookjesachtige, witte draak tussen prachtige roze bloemen wordt afgebeeld op de deksel van deze Petit Monkey bento lunchbox.

  € 19,95
 • Yumbox Tapas XL 5 vakken Seville Purple - Bon Appetit
  Yumbox Tapas XL 5 vakken Seville Purple - Bon Appetit

  Deze Tapas XL lunchbox van Yumbox bestaat uit 5 vakken. Dankzij z'n siliconen deksel wordt elk vak afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers, de verschillende etenswaren komen niet met elkaar in aanraking.

  Er past…

  € 36,95
 • Petit Monkey Lunchbox Fox
  Petit Monkey Lunchbox Fox

  De afgebeelde vos op deze lunchbox is niet sluw, maar vooral heel erg schattig! Samen met een mol, vuurvliegjes, duiven en de maan staan ze op het transparante deksel.

  € 19,95
 • Yumbox Snack 3 vakken Surf Blue - Dinosaur
  Yumbox Snack 3 vakken Surf Blue - Dinosaur

  Wil je graag een gevarieerde en gezonde snack meenemen, bijvoorbeeld voor het 10-uurtje op school of voor onderweg? Deze snackbox van Yumbox heeft 3 vakjes. De vakjes dagen uit om gevarieerde snacks mee te nemen in de juiste…

  € 26,95
 • Yumbox Poke Bowl 3 vakken - Lagoon Blue
  Yumbox Poke Bowl 3 vakken - Lagoon Blue

  Ontdek de innovatieve poke bowl van Yumbox! De poke bowl is een handig veelzijdig bakje, ideaal om moeiteloos je favoriete ingrediënten te combineren tot een heerlijke maaltijd. Poke bowls zijn dé trend! Deze poke bowl van…

  € 19,95
 • Petit Monkey Lunchbox Black Animals
  Petit Monkey Lunchbox Black Animals

  Op deze mooie lunchbox van Petit Monkey in de kleur desert rose worden prachtige dieren afgebeeld. Zo zie je er onder andere een fennek (woestijnvos) en stokstaartje op terug.

  € 7,95
 • Petit Monkey Lunchboxen Black Animals
  Petit Monkey Lunchboxen Black Animals

  Deze mooie set lunchboxen van Petit Monkey bestaat uit drie verschillende formaten met allemaal hun eigen afbeelding.

  € 8,95
  1 - 20 van 131 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Lunchtrommels en bentoboxen
Met onze lunchtrommels is het een feestje om een lekkere, gevarieerde lunch mee te geven en om er uit te eten. Boterhammen met hartig of zoet beleg. Komkommer en tomaatjes. Wat nootjes en rozijntjes. In sommige lunchboxen kan er zelfs een lekkere dip of wat appelmoes mee, zonder dat het gaat lekken. We hebben lunchtrommels in diverse formaten, met en zonder leuke prints. Welke kies jij? Met 1, 2, 3 of meer vakjes?

Snacktrommels en snackdoosjes
Naast een lunchtrommel is een snacktrommel ook handig om in huis te hebben. Voor het '10-uurtje' op school zijn de snacktrommels en/of snackdoosjes erg handig. Je neemt er op een leuke manier fruit, een koekje of anders lekkers in mee. Uiteraard zijn de snacktrommels en snackdoosjes ook ideaal om mee te nemen tijdens een dagje uit of op vakantie.

Voor jongere kinderen zijn sommige snacktrommels ook een prima formaat om als lunchtrommel te gebruiken. Per artikel staat omschreven uit hoeveel vakken de trommel bestaat en uiteraard het formaat van de trommel.

In de collectie van Meester Aap vind je lunch- en snacktrommels van Yumbox, Crocodile Creek, Fresk, Little Lunch Box Co, Petit Monkey en Prêt.

Yumbox lunch- en snacktrommels

De lunchtrommels van het merk Yumbox worden ook wel bentoboxen genoemd. Bentoboxen kenmerken zich door de verschillende vakjes om het voedsel van elkaar te scheiden. Daarbij is het idee dat je zoveel mogelijk varieert met verschillende (gezonde) etenswaren en deze extra aantrekkelijk maakt met leuke figuurtjes, zoals je die bijvoorbeeld kan maken met de Lunch Punch brooduitstekers. Bento is in Japan ontzettend populair en ook in Nederland worden veel originele bentoboxen gemaakt.  

Yumbox lunchtrommels zijn er in diverse maten. Naast de lunchtrommels is er ook de 'Yumbox Mini Snack', die je dus gebruikt als snacktrommel. Ook hierin vind je verschillende vakjes, zodat je meerdere kleine snacks kan meenemen. Ideaal bijvoorbeeld voor het '10-uurtje' op school.

Hieronder kun je alle Yumboxen qua formaat en het aantal vakken goed met elkaar vergelijken en zie je terug voor wie deze goed geschikt zijn:

 Yumbox SnackYumbox PaninoYumbox OriginalYumbox Tapas XL
Afmeting17 x 13 x 5 cm22 x 15 x 5 cm22 x 15 x 5 cm24 x 17,5 x 4,5 cm
Aantal vakken3464 of 5
Geschikt voorSnackmoment kind/volwasseneLunch kind/volwasseneLunch kind/volwasseneLunch tiener/volwassene


De Yumboxen zijn er in verschillende kleuren. Per collectie zijn er vier verschillende thema's. De afbeeldingen in de verschillende thema's vind je terug op de trays in de Yumbox. De trays zijn uitneembaar en tevens ook los verkrijgbaar.

Tip: wil je eens een extra gave lunch meegeven? Als verrassing of in de hoop dat je kind onder andere het brood dan wél opeet? Gebruik hier dan eens de brooduitstekers en lunchprikkers van Lunch Punch voor. Succes gegarandeerd!

Crocodile Creek lunch- en snacktrommels

De Crocodile Creek lunchtrommels worden ook wel bentoboxen genoemd. Deze fijne lunchtrommels hebben een verschuifbare verdeler, waarmee je de lunchtrommel in twee vakken kan verdelen. Zo houd je het voedsel van elkaar gescheiden. Deze verdeler is eventueel ook uitneembaar, dus de bentobox is helemaal naar wens te gebruiken. Naast de bentoboxen zijn er van enkele thema's nog bijhorende snackdoosjes. Let op; helaas gaan deze uit het assortiment van Crocodile Creek. We kunnen deze na onze huidige voorraad niet meer aanvullen. Op is echt op.

Het leuke aan de Crocodile Creek lunch- en snacktrommels is dat ze in diverse thema's verkrijgbaar zijn. De thema's spreken kinderen erg aan, zoals unicorns, race cars, dinosaurussen, zeemeerminnen en jungledieren. Daarnaast kun je je set helemaal compleet maken, want er zijn ook bijpassende drinkbekers verkrijgbaar. Deze zijn er gemaakt van Eastman Tritan™ Copolyester of van roestvrijstaal. 

Prêt lunch- en snacktrommels

De lunchtrommels van Prêt kenmerken zich door de vrolijke afbeeldingen. In de lunchtrommels vind je een extra bakje, waarin je bijvoorbeeld wat snoepgroente kan doen. Zo komt het niet in aanraking met bijvoorbeeld de boterhammen uit het grote vak. Het extra bakje is uitneembaar. Verder hebben de lunchtrommels een fijn klik- en sluit systeem, zodat ze ook goed te openen en te sluiten zijn door jonge kinderen.

De snacktrommels van Prêt zijn er in hetzelfde thema als de lunchtrommels. Je koopt ze als een set van drie stuks, met allemaal een verschillend formaat. Als de snackboxen leeg en schoon zijn, berg je ze makkelijk op omdat ze in elkaar passen.

Maak je set van Prêt tenslotte helemaal compleet met een bijpassende drinkbeker. Zo ben je helemaal klaar om naar school te gaan!

© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting