Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Lunchtrommels en bentoboxen
Met onze lunchtrommels is het een feestje om een lekkere, gevarieerde lunch mee te geven en om er uit te eten. Boterhammen met hartig of zoet beleg. Komkommer en tomaatjes. Wat nootjes en rozijntjes. In sommige lunchboxen kan er zelfs een lekkere dip of wat appelmoes mee, zonder dat het gaat lekken. We hebben lunchtrommels in diverse formaten, met en zonder leuke prints. Welke kies jij? Met 1, 2, 3 of meer vakjes?

Snacktrommels en snackdoosjes
Naast een lunchtrommel is een snacktrommel ook handig om in huis te hebben. Voor het '10-uurtje' op school zijn de snacktrommels en/of snackdoosjes erg handig. Je neemt er op een leuke manier fruit, een koekje of anders lekkers in mee. Uiteraard zijn de snacktrommels en snackdoosjes ook ideaal om mee te nemen tijdens een dagje uit of op vakantie.

Voor jongere kinderen zijn sommige snacktrommels ook een prima formaat om als lunchtrommel te gebruiken. Per artikel staat omschreven uit hoeveel vakken de trommel bestaat en uiteraard het formaat van de trommel.

In de collectie van Meester Aap vind je lunch- en snacktrommels van Yumbox, Crocodile Creek, Fresk, Little Lunch Box Co, Petit Monkey en Prêt.

Yumbox lunch- en snacktrommels

De lunchtrommels van het merk Yumbox worden ook wel bentoboxen genoemd. Bentoboxen kenmerken zich door de verschillende vakjes om het voedsel van elkaar te scheiden. Daarbij is het idee dat je zoveel mogelijk varieert met verschillende (gezonde) etenswaren en deze extra aantrekkelijk maakt met leuke figuurtjes, zoals je die bijvoorbeeld kan maken met de Lunch Punch brooduitstekers. Bento is in Japan ontzettend populair en ook in Nederland worden veel originele bentoboxen gemaakt.  

Yumbox lunchtrommels zijn er in diverse maten. Naast de lunchtrommels is er ook de 'Yumbox Mini Snack', die je dus gebruikt als snacktrommel. Ook hierin vind je verschillende vakjes, zodat je meerdere kleine snacks kan meenemen. Ideaal bijvoorbeeld voor het '10-uurtje' op school.

Hieronder kun je alle Yumboxen qua formaat en het aantal vakken goed met elkaar vergelijken en zie je terug voor wie deze goed geschikt zijn:

 Yumbox SnackYumbox PaninoYumbox OriginalYumbox Tapas XL
Afmeting17 x 13 x 5 cm22 x 15 x 5 cm22 x 15 x 5 cm24 x 17,5 x 4,5 cm
Aantal vakken3464 of 5
Geschikt voorSnackmoment kind/volwasseneLunch kind/volwasseneLunch kind/volwasseneLunch tiener/volwassene


De Yumboxen zijn er in verschillende kleuren. Per collectie zijn er vier verschillende thema's. De afbeeldingen in de verschillende thema's vind je terug op de trays in de Yumbox. De trays zijn uitneembaar en tevens ook los verkrijgbaar.

Tip: wil je eens een extra gave lunch meegeven? Als verrassing of in de hoop dat je kind onder andere het brood dan wél opeet? Gebruik hier dan eens de brooduitstekers en lunchprikkers van Lunch Punch voor. Succes gegarandeerd!

Crocodile Creek lunch- en snacktrommels

De Crocodile Creek lunchtrommels worden ook wel bentoboxen genoemd. Deze fijne lunchtrommels hebben een verschuifbare verdeler, waarmee je de lunchtrommel in twee vakken kan verdelen. Zo houd je het voedsel van elkaar gescheiden. Deze verdeler is eventueel ook uitneembaar, dus de bentobox is helemaal naar wens te gebruiken. Naast de bentoboxen zijn er van enkele thema's nog bijhorende snackdoosjes. Let op; helaas gaan deze uit het assortiment van Crocodile Creek. We kunnen deze na onze huidige voorraad niet meer aanvullen. Op is echt op.

Het leuke aan de Crocodile Creek lunch- en snacktrommels is dat ze in diverse thema's verkrijgbaar zijn. De thema's spreken kinderen erg aan, zoals unicorns, race cars, dinosaurussen, zeemeerminnen en jungledieren. Daarnaast kun je je set helemaal compleet maken, want er zijn ook bijpassende drinkbekers verkrijgbaar. Deze zijn er gemaakt van Eastman Tritan™ Copolyester of van roestvrijstaal. 

Prêt lunch- en snacktrommels

De lunchtrommels van Prêt kenmerken zich door de vrolijke afbeeldingen. In de lunchtrommels vind je een extra bakje, waarin je bijvoorbeeld wat snoepgroente kan doen. Zo komt het niet in aanraking met bijvoorbeeld de boterhammen uit het grote vak. Het extra bakje is uitneembaar. Verder hebben de lunchtrommels een fijn klik- en sluit systeem, zodat ze ook goed te openen en te sluiten zijn door jonge kinderen.

De snacktrommels van Prêt zijn er in hetzelfde thema als de lunchtrommels. Je koopt ze als een set van drie stuks, met allemaal een verschillend formaat. Als de snackboxen leeg en schoon zijn, berg je ze makkelijk op omdat ze in elkaar passen.

Maak je set van Prêt tenslotte helemaal compleet met een bijpassende drinkbeker. Zo ben je helemaal klaar om naar school te gaan!

© 2020 - 2023 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting op geselecteerde merken!