per pagina
per pagina

Met onze lunchtrommels is het een feestje om een lekkere, gevarieerde lunch mee te geven en om uit te eten. Boterhammen met hartig of zoet beleg. Komkommer en tomaatjes. Wat nootjes en rozijntjes. In sommige lunchboxen kan er zelfs een lekkere dip of wat appelmoes mee, zonder dat het gaat lekken. We hebben lunchtrommels in diverse formaten, met en zonder leuke prints. Welke kies jij? Met 1, 2, 3 of meer vakjes? 

Yumbox lunchtrommels
De lunchtrommels van het merk Yumbox worden ook wel bentoboxen genoemd. Bentoboxen kenmerken zich door de verschillende vakjes om het voedsel van elkaar te scheiden. Daarbij is het idee dat je zoveel mogelijk varieert met verschillende (gezonde) etenswaren en deze extra aantrekkelijk maakt met leuke figuurtjes, zoals je die bijvoorbeeld kan maken met de Lunch Punch brooduitstekers. Bento is in Japan ontzettend populair en ook in Nederland worden veel originele bentoboxen gemaakt.  

Yumbox lunchtrommels zijn er in diverse maten en hoeveelheid vakjes. Hieronder kun je ze goed vergelijken:

 Yumbox Mini SnackYumbox PaninoYumbox OriginalYumbox Tapas XL
Afmeting14,7 x 10,2 x 5,1 cm22 x 15 x 5 cm22 x 15 x 5 cm24 x 17,5 x 4,5 cm
Aantal vakken3465
Geschikt voorSnackmoment kind/volwasseneLunch kind/volwasseneLunch kind/volwasseneLunch tiener/volwassene


Tip: wil je eens een extra gave lunch meegeven? Als verrassing of in de hoop dat je kind z'n brood dan wél opeet? Gebruik hier dan eens de brooduitstekers en lunchprikkers van Lunch Punch voor. Succes gegarandeerd!

Snacktrommels en snackdoosjes

Voor het '10-uurtje' op school zijn de snacktrommels en/of snackdoosjes erg handig. Je neemt er op een leuke manier fruit, een koekje of anders lekkers in mee. Uiteraard zijn de snacktrommels en snackdoosjes ook ideaal om mee te nemen tijdens een dagje uit of op vakantie.

Voor jongere kinderen zijn sommige snacktrommels ook een prima formaat om als lunchtrommel te gebruiken. Per artikel staat omschreven uit hoeveel vakken de trommel bestaat en uiteraard het formaat van de trommel.

In onze collectie vind je lunch- en snacktrommels en snackdoosjes van de merken Yumbox en Crocodile Creek.

© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel