per pagina
 • Pre-order

  Crocodile Creek Bento Lunchtrommel Space Explorer
  Crocodile Creek Bento Lunchtrommel Space Explorer

  Met deze bento lunchtrommel geef je boterhammen en ander lekkers voor de lunch wel op een hele leuke manier mee! Voor kids is het echt een feestje om er uit te mogen eten.

  € 14,95
 • Nieuw

  Prêt Snackboxen Tijgers
  Prêt Snackboxen Tijgers

  Deze leukse set snackboxen van Prêt bestaat uit drie verschillende formaten met allemaal hun eigen afbeelding. Cool, met die stoere tijgers erop!

  € 6,95
 • Yumbox Original 6 vakken Wow Red
  Yumbox Original 6 vakken Wow Red

  Deze fijne Original lunchbox met 6 vakjes zorgt ervoor dat je een goed gevarieerde lunch mee kan geven. Dankzij z'n siliconen deksel wordt elk vakje afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers.

  € 31,95
 • Yumbox Panino 4 vakken Power Pink
  Yumbox Panino 4 vakken Power Pink

  Deze fijne Panino lunchbox met 4 vakjes zorgt ervoor dat je een goed gevarieerde lunch mee kan geven. Dankzij z'n siliconen deksel wordt elk vakje afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers.

  € 31,95
 • Crocodile Creek Bento Lunchtrommel Race Car
  Crocodile Creek Bento Lunchtrommel Race Car

  Met deze bento lunchtrommel geef je boterhammen en ander lekkers voor de lunch wel op een hele leuke manier mee! Voor kids is het echt een feestje om er uit te mogen eten.

  € 14,95
 • Nieuw

  Yumbox Tapas XL 4 vakken Dreamy Purple
  Yumbox Tapas XL 4 vakken Dreamy Purple

  Deze Tapas XL lunchbox van Yumbox met 4 vakjes zorgt ervoor dat je een goed gevarieerde lunch mee kan geven. Er past extra veel in, dus de lunchbox is geschikt voor grote(re) eters en volwassenen.

  € 35,95
 • Yumbox Mini Snack 3 vakken Nevis Blue
  Yumbox Mini Snack 3 vakken Nevis Blue

  Het '10-uurtje' op school en andere snack momenten zijn nooit meer saai met deze fijne Mini Snack box van Yumbox. Dankzij z'n drie vakjes ben je altijd voorzien van een afwisselende snack, die ook nog eens lekker vers blijft.

  € 21,95
 • Laatste set!

  Crocodile Creek Snackdoosjes Unicorn - set van 2 stuks
  Crocodile Creek Snackdoosjes Unicorn - set van 2 stuks

  Met deze snackdoosjes geef je kleine snacks wel op een hele leuke manier mee! Of je er nou bijvoorbeeld stukjes fruit, nootjes, koekjes of snackgroenten in meegeeft, het wordt een feestje om eruit te eten.

  € 7,95
 • Pre-order

  Yumbox Panino Tray Rainbow
  Yumbox Panino Tray Rainbow

  Heb je al een Yumbox Panino met 4 vakken in huis? Dan kun je deze uitbreiden met deze Yumbox Panino tray uit de allernieuwste collectie. De losse tray heeft het thema 'Rainbow'.

  € 15,95
 • Nieuw

  Prêt Lunchbox Dino
  Prêt Lunchbox Dino

  Dit is pas een coole lunchbox, met die stoere dino erop! Neem al je boterhammen erin mee als je bijvoorbeeld een dag naar school gaat.

  € 8,95
 • Yumbox Tapas XL 5 vakken Portofino Blue
  Yumbox Tapas XL 5 vakken Portofino Blue

  Deze Tapas XL lunchbox van Yumbox met 5 vakjes zorgt ervoor dat je een goed gevarieerde lunch mee kan geven. Er past extra veel in, dus de lunchbox is geschikt voor grote(re) eters en volwassenen.

  € 35,95
 • Prêt Snackboxen Unicorns
  Prêt Snackboxen Unicorns

  Deze leukse set snackboxen van Prêt bestaat uit drie verschillende formaten met allemaal hun eigen afbeelding. Leuk, met die mooie unicorns erop!

  € 6,95
per pagina

Met onze lunchtrommels is het een feestje om een lekkere, gevarieerde lunch mee te geven en om uit te eten. Boterhammen met hartig of zoet beleg. Komkommer en tomaatjes. Wat nootjes en rozijntjes. In sommige lunchboxen kan er zelfs een lekkere dip of wat appelmoes mee, zonder dat het gaat lekken. We hebben lunchtrommels in diverse formaten, met en zonder leuke prints. Welke kies jij? Met 1, 2, 3 of meer vakjes? 

Yumbox lunchtrommels
De lunchtrommels van het merk Yumbox worden ook wel bentoboxen genoemd. Bentoboxen kenmerken zich door de verschillende vakjes om het voedsel van elkaar te scheiden. Daarbij is het idee dat je zoveel mogelijk varieert met verschillende (gezonde) etenswaren en deze extra aantrekkelijk maakt met leuke figuurtjes, zoals je die bijvoorbeeld kan maken met de Lunch Punch brooduitstekers. Bento is in Japan ontzettend populair en ook in Nederland worden veel originele bentoboxen gemaakt.  

Yumbox lunchtrommels zijn er in diverse maten en hoeveelheid vakjes. Hieronder kun je ze goed vergelijken:

 Yumbox Mini SnackYumbox PaninoYumbox OriginalYumbox Tapas XL
Afmeting14,7 x 10,2 x 5,1 cm22 x 15 x 5 cm22 x 15 x 5 cm24 x 17,5 x 4,5 cm
Aantal vakken3465
Geschikt voorSnackmoment kind/volwasseneLunch kind/volwasseneLunch kind/volwasseneLunch tiener/volwassene


Tip: wil je eens een extra gave lunch meegeven? Als verrassing of in de hoop dat je kind z'n brood dan wél opeet? Gebruik hier dan eens de brooduitstekers en lunchprikkers van Lunch Punch voor. Succes gegarandeerd!

Snacktrommels en snackdoosjes

Voor het '10-uurtje' op school zijn de snacktrommels en/of snackdoosjes erg handig. Je neemt er op een leuke manier fruit, een koekje of anders lekkers in mee. Uiteraard zijn de snacktrommels en snackdoosjes ook ideaal om mee te nemen tijdens een dagje uit of op vakantie.

Voor jongere kinderen zijn sommige snacktrommels ook een prima formaat om als lunchtrommel te gebruiken. Per artikel staat omschreven uit hoeveel vakken de trommel bestaat en uiteraard het formaat van de trommel.

In onze collectie vind je lunch- en snacktrommels en snackdoosjes van de merken Yumbox en Crocodile Creek.

© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Kortingscode: schooltas