Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Meester Aap is gek op speelgoed. We kiezen graag speelgoed uit dat net even anders is. Origineel qua vormgeving met mooie illustraties, gemaakt van mooie en kwalitatieve materialen. Daarbij vinden we het extra leuk als het educatief speelgoed is. Speelgoed waarbij kinderen spelenderwijs ook iets leren. En nee, dat hoeft écht niet saai te zijn!

Kleuren en knutselen

Kan jou kleuren niet lang genoeg duren? Met de gigantische kleurplaten van Crocodile Creek ben je úren zoet. De kleurplaten hebben een afmeting van maar liefst 111 bij 83 centimeter en worden geleverd in een doos waarin je ze opgerold weer kan opbergen. De XL kleurplaten zijn er in diverse thema's. Wanneer je helemaal klaar bent met kleuren geef je je poster natuurlijk een mooie plek, bijvoorbeeld op je slaapkamer.

Van Tiger Tribe vind je mooie kleur- en knutselsets in verschillende thema's. De sets bestaan uit een boekje met kleurplaten met daarop verschillende afbeeldingen in het thema, één of meerdere stickervellen en 10 kleurstiften. Bij de knutselsets vind je nog iets extra's, zoals bijvoorbeeld wiebeloogjes. Kleuren en plakken maar!

Door het handige opbergdoosje neem je de kleur- en knutselsets overal makkelijk mee naar toe. Zo is het ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op reis in de auto of in het vliegtuig of naar een restaurant. Uiteraard is het thuis ook leuk om creatief aan de slag te gaan met de sets. De Tiger Tribe kleur- en knutselsets zorgen gegarandeerd voor uren plezier!

Puzzelen
Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school.

Bij Meester Aap vind je puzzels voor kinderen vanaf 4 jaar. We hebben veel verschillende soorten puzzels, zoals vloerpuzzels, glow in the dark puzzels, foliepuzzels en puzzels met bijgeleverde legenda's en posters. Puzzels hebben we van de mooie merken Crocodile Creek en Mudpuppy.

Per puzzel wordt op de doos aangegeven voor welke leeftijd de puzzel geschikt is. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelletjes

Kinderen zijn vaak gek op het spelen van spelletjes en samen een spelletje spelen is gezellig. Daarnaast is het leerzaam. Kinderen leren begrippen, het is goed voor de motoriek en als spelletjes goed gaan geeft het zelfvertrouwen. Van Mudpuppy hebben we leuke spelletjes, zoals memory. Uiteraard weer in aansprekende thema's met prachtige afbeeldingen.

© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting