per pagina
per pagina

Meester Aap is gek op speelgoed. We kiezen graag speelgoed uit dat net even anders is. Origineel qua vormgeving met mooie illustraties, gemaakt van mooie en kwalitatieve materialen. Daarbij vinden we het extra leuk als het educatief speelgoed is. Speelgoed waarbij kinderen spelenderwijs ook iets leren. En nee, dat hoeft écht niet saai te zijn!

Kleuren
Van Tiger Tribe vind je mooie kleursets in verschillende thema's. De kleursets bestaand uit een boekje met 36 kleurplaten met daarop verschillende afbeeldingen in het thema, 5 leuke stickervellen en 10 kleurstiften. Kleuren en plakken maar!

Door het handige opbergdoosje neem je de kleursets overal makkelijk mee naar toe. Zo is het ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op reis in de auto of in het vliegtuig of naar een restaurant. Uiteraard is het thuis ook leuk om creatief aan de slag te gaan met de kleurset.

De Tiger Tribe kleurset zorgt gegarandeerd voor uren kleurplezier!

Puzzelen
Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school.

Bij Meester Aap vind je puzzels voor kinderen vanaf 4 jaar. We hebben veel verschillende soorten puzzels, zoals vloerpuzzels, glow in the dark puzzels, foliepuzzels en puzzels met bijgeleverde legenda's en posters. 

Per puzzel wordt op de doos aangegeven voor welke leeftijd de puzzel geschikt is. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Kortingscode: school