Sorteer op
 • Kambukka Lagoon 400 ml Pink Flamingo
  Kambukka Lagoon 400 ml Pink Flamingo

  Flamingo's, wij vinden ze prachtig! Deze drinkfles van Kambukka ziet er niet alleen heel erg leuk uit, maar is ook erg makkelijk in gebruik en helemaal lekvrij.

  € 16,90
 • Kambukka Lagoon 400 ml Captain Whale
  Kambukka Lagoon 400 ml Captain Whale

  Captain Whale! Waar zou ie naartoe zwemmen? Deze drinkfles van Kambukka ziet er niet alleen superleuk uit, maar is ook erg makkelijk in gebruik en helemaal lekvrij.

  € 17,90
 • Kambukka Lagoon 400 ml Crazy Crocodile
  Kambukka Lagoon 400 ml Crazy Crocodile

  Deze krokodil is gek op lekker gek doen! Doe je met 'm mee?! Deze drinkfles van Kambukka ziet er niet alleen heel erg leuk uit, maar is ook helemaal lekvrij.

  € 16,90
 • Kambukka Lagoon 400 ml Sea Party
  Kambukka Lagoon 400 ml Sea Party

  Hou jij net zo veel van een feestje als het zeepaardje en haar vriendjes? Feest dan gezellig mee! Deze drinkfles van Kambukka ziet er niet alleen superleuk uit, maar is ook erg makkelijk in gebruik en helemaal lekvrij.

  € 17,90
 • Kambukka Lagoon 400 ml Wild Safari
  Kambukka Lagoon 400 ml Wild Safari

  Giraffe, luipaard en kaketoe vertoeven lekker in de jungle! Deze drinkfles van Kambukka ziet er niet alleen heel erg leuk uit, maar is ook erg makkelijk in gebruik en helemaal lekvrij.

  € 16,90
 • Kambukka Lagoon 400 ml Magic Princess
  Kambukka Lagoon 400 ml Magic Princess

  Magic Princess! Ze gaat er op haar witte paard vandoor, op weg naar nieuwe avonturen... Deze drinkfles van Kambukka ziet er niet alleen superleuk uit, maar is ook erg makkelijk in gebruik en helemaal lekvrij.

  € 17,90
 • Kambukka Lagoon 400 ml Chief Panda
  Kambukka Lagoon 400 ml Chief Panda

  Een print van stoere pandabeertjes tussen de blaadjes. Wij vinden 'm super! Deze drinkfles van Kambukka ziet er niet alleen heel erg leuk uit, maar is ook erg makkelijk in gebruik en helemaal lekvrij.

  € 17,90
 • -11%

  Kambukka Lagoon 400 ml Flying Superboy
  Kambukka Lagoon 400 ml Flying Superboy

  Superboyyyyy! Deze superheld vliegt boven de torenhoge gebouwen uit, cool! Deze drinkfles van Kambukka ziet er niet alleen stoer uit, maar is ook erg makkelijk in gebruik en helemaal lekvrij.

  € 17,90 € 16,00
 • Kambukka Lagoon 500 ml Rainbow Unicorn
  Kambukka Lagoon 500 ml Rainbow Unicorn

  Dit is echt weer een pareltje voor de unicorn liefhebbers! Op de drinkfles vind je een prachtige unicorn, regenboog en kasteel. De drinkfles ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook erg makkelijk in gebruik en helemaal lekvrij.

  € 18,90
 • Kambukka Lagoon 400 ml Cactus Gekko
  Kambukka Lagoon 400 ml Cactus Gekko

  Hi Gekko's! Zitten jullie lekker verstopt tussen de cactussen? Deze drinkfles van Kambukka ziet er niet alleen heel erg leuk uit, maar is ook erg makkelijk in gebruik en helemaal lekvrij.

  € 16,90
 • Kambukka Lagoon 400 ml Space Animals
  Kambukka Lagoon 400 ml Space Animals

  Kijk nou, de hondjes hebben een astronautenpak aan en zijn in de ruimte! Deze drinkfles van Kambukka ziet er niet alleen heel erg leuk uit, maar is ook helemaal lekvrij.

  € 16,90

Kambukka is een Belgisch, premium merk dat trendy drinkoplossingen ontwerpt voor onderweg.

Kambukka is het Swahili-woord voor 'genieten', 'profiteren' en 'amuseren'. Kambukka wil ervoor zorgen dat je ongestoord kan genieten van hun mooie producten. Maak je geen zorgen over knoeien, lekken en het schoonmaken van drinkflessen.

Daarnaast is het met het gebruik van Kambukka drinkflessen tijd om afscheid te nemen van wegwerp drinkpakjes. Vervang ze door een duurzaam en stijlvol alternatief. Kambukka drinkflessen vul je keer op keer bij met je favoriete drankje. En na het drinken kan de drinkfles de vaatwasser in. Zo help je het milieu een handje. 

Kambukka drinkflessen zijn er met verschillende prints. Ze zijn stuk voor stuk een plaatje voor het oog en dus aantrekkelijk om uit te drinken voor kinderen. 

Bij Meester Aap vind je het model drinkfles Lagoon voor kinderen. Dankzij het handige pull & drink systeem en het praktische rietje is deze drinkfles heel fijn in gebruik. Dankzij het gebogen rietje hoef je je hoofd niet te kantelen om de fles helemaal leeg te kunnen drinken. De Kambukka drinkfles is uiteraard BPA-vrij. De tritan body verkleurt niet en houdt geen geuren vast. De drinkfles is duurzaam en onbreekbaar. We hebben ze in twee maten: 400 ml en 500 ml. Zo neem je altijd voldoende drinken mee voor onderweg of naar school.

© 2020 - 2022 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Je krijgt 10% korting op onze hele collectie (ook op pre-order en sale artikelen)!