per pagina
Sorteer op
    1 - 20 van 56 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3


Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt onder andere speelgoed en 'on the go' artikelen. Drinkbekers en bento lunchtrommels bijvoorbeeld. Meester Aap is fan van Crocodile Creek! Alle producten van Crocodile Creek zijn innovatief en kwalitatief, maar ze vallen vooral op door hun kleurrijke en aansprekende afbeeldingen. 

'On the go'
Zoek je een fijne drinkbeker of lunchtrommel voor op school? Crocodile Creek heeft hierin een ruime keuze met aansprekende thema's voor kinderen. Race cars, unicorns, jungle friends, sharks en space bijvoorbeeld. Voor ieder wat wils. Je kan kiezen tussen een drinkbeker van Eastman Tritan™ Copolyester of van roestvrijstaal. De bijpassende lunchtrommels van Crocodile Creek zijn er met een handige verdeler die uitneembaar en/of verschuifbaar is. Zo creëer je naar eigen wens een lunchtrommel met één groot vak of met twee vakken. Als je de verdeler gebruikt kun je boterhammen gescheiden van bijvoorbeeld snoepgroente meegeven. 

Puzzels
Crocodile Creek bied een grote variatie aan puzzels voor kinderen. Zowel qua afbeeldingen als het aantal stukjes en dus de moeilijkheidsgraad. Bij Meester Aap vind je vloerpuzzels van 36 stukjes tot puzzels met 750 stukjes voor de echte puzzelaars. Puzzelen is leuk en leerzaam voor jong en oud! 

Spelletjes
Memory, wie kent dit bekende spelletje niet? Shop er eentje van Crocodile Creek met prachtige afbeeldingen. Top cadeautje! 

© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting!