Retourneren

Indien het onverhoopt gebeurt dat je bestelling niet naar verwachting is, dan is retourneren geen probleem. Ook afgeprijsde artikelen kunnen geretourneerd worden. De kosten voor het retour zenden zijn voor de klant. Let op; we bieden geen omruilservice.

Je hebt het recht om artikelen, zonder opgaaf van reden (volgens de Wet “verkoop op afstand”), binnen 14 dagen na de ontvangstdatum aan Meester Aap te retourneren, onder de volgende voorwaarden:
* Meld je retourzending altijd vooraf aan via 
info@meesteraap.nl o.v.v. het ordernummer
Download het retourformulier hier en vul het in. 
* Voeg het formulier toe aan je pakket.
* Stuur het artikel dat niet naar wens is, voorzien van de originele verpakking en met zorg ingepakt naar het onderstaande adres:
Meester Aap
T.a.v. Retouren
Bernard van Beeklaan 34
1241 AH Kortenhoef

De verwerking van een retour duurt uiterlijk 10 werkdagen. Zodra een retour is verwerkt, ontvang je een creditnota en wordt het bedrag teruggestort. Dit gebeurt op hetzelfde IBAN als waarmee de betaling is gedaan. Indien je hebt gekozen om achteraf te betalen via Klarna, ontvang je via Klarna een creditnota en wordt dit verder via Klarna afgehandeld.

Meester Aap is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Bij het retourneren van artikelen blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Meester Aap. Bewaar je verzendbewijs, welke je bij het afleverpunt ontvangt, totdat je retour door ons is verwerkt. 

Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen en retourzendingen die niet per e-mail vooraf zijn aangemeld, worden niet verwerkt en gecrediteerd.

Meester Aap behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat er een artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd. Meester Aap behoudt zich voorts het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd. Ook retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of waarbij de omdoos als verzenddoos is gebruikt, zullen niet gecrediteerd worden.

© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting