Sorteer op
  • -43%

    Jeune Premier Rugzak Small Kaki Green
    Jeune Premier Rugzak Small Kaki Green

    Ben je op zoek naar een stoere rugzak zonder drukke print? Dan is deze in het kaki groen met oranje details van Jeune Premier een erg goede keuze.

    € 29,95 € 16,95

Hélène Fransen ontwierp het eerste model rugtas aan haar keukentafel in Oostende, omdat ze niets kon vinden dat ze leuk vond voor haar zoon Ralph. Dat was in 2012. Vier moeders en de directeur kwamen op die eerste dag naar school om haar te vertellen dat ze van de tas hielden en haar te vragen waar ze die konden kopen.

Haar man Bruno Piers duwde haar verder. Waarom maak je niet vier verschillende ontwerpen en commercialiseer je ze? Dat jaar verkochten ze tachtig schooltassen. Ze lanceerden de eerste collectie in april 2012, vijf maanden later gevolgd door de oprichting van het bedrijf. Het merk Jeune Premier werd geboren.

De schooltassen zijn bedoeld voor kinderen tot 12 jaar, maar zijn ook bedoeld om de ouders te plezieren. "We wilden iets aantrekkelijks creëren voor de kinderen, maar met een kwaliteit om de moeders te verleiden", zegt Hélène. Dat is gelukt! Bij Meester Aap zijn we dol op de schooltassen van Jeune Premier. Ze hebben prachtige kleuren en geweldige prints.

© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting