Crocodile Creek Puzzel Ocean Animals - 150 stukjes

Artikel 15 van 50
€ 11,95 (inclusief btw)

Wauw! Op deze gave puzzel van Crocodile Creek vind je maar liefst 39 verschillende oceaandieren terug. Stuk voor stuk in prachtige kleuren. Je raakt niet uitgekeken, dit is zo'n puzzel die je eigenlijk niet meer wil opruimen als ie af is... 

De puzzel bestaat uit 150 stukjes. We adviseren deze puzzel voor kinderen vanaf 6 jaar. Kijk samen met je kind naar het niveau waarop wordt gepuzzeld. Is de puzzel nog iets te uitdagend? Deze Crocodile Creek puzzel is ontzettend leuk om samen met het hele gezin te maken. Puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Door te puzzelen leer en ontwikkel je om te sorteren, ordenen en waarnemen. Door de mooie afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen. Daarnaast doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Crocodile Creek daagt niet alleen uit om de puzzel in elkaar te zetten, maar ook om daarna de verschillende zeedieren te benoemen! 

De puzzel van Crocodile Creek wordt geleverd in een blikken doosje. Door het fijne formaat neem je het blikje makkelijk mee, bijvoorbeeld op vakantie. De afmeting van de puzzel zelf is 20 x 30 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 30 x 20 cm
Aantal stukjes: 150
Leeftijdsindicatie: 6+
Merk: Crocodile Creek
© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop tijdens Pinksteren met 15% korting