Laatste stuk!

Little Lunch Box Co Bento Three Spring Unicorn

Artikel 1 van 9
€ 33,50 (inclusief btw)

Deze lunchbox van Little Lunch Box Co is ideaal als je naast bijvoorbeeld je broodje graag nog wat extra's mee wil nemen en dit van elkaar wil scheiden. De drie vakken worden apart en luchtdicht afgesloten, het verschillende eten komt niet met elkaar in aanraking en blijft lekker vers. Daarnaast zijn de afbeeldingen van de unicorns tussen de bloemen prachtig. De lunchbox is een echte eyecatcher!

De vakjes zijn lekvrij, je kan gerust bijvoorbeeld kwark meegeven. Let op; waterige substanties zoals soep of saladedressing kunnen niet meegegeven worden in de lunchbox.

De lunchbox heeft een kindvriendelijke sluiting. Openen en weer dichtdoen kunnen ook jongere kinderen. Wel zo fijn als je de lunchbox bijvoorbeeld meegeeft naar school.

Na gebruik mag de lunchbox in de vaatwasser (alleen in het bovenste rek en op een maximale temperatuur van 45 graden). Voor een langere levensduur raden wij aan om de snackbox met de hand af te wassen. We bieden geen garantie op vervorming van de lunchbox en vervaging van de print.

Specificatie Omschrijving
Inhoud: 980 ml
Afmeting: 17,5 x 17,5 x 5,6 cm
Voedselveilig: Ja, de lunchbox is BPA-vrij
Merk: Little Lunch Box Co
© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting