Crocodile Creek Puzzel Dino World - 500 stukjes

Artikel 14 van 50
€ 18,95 (inclusief btw)

Puzzel je graag en vind je dinosaurussen hélemaal te gek? Puzzel dan deze 'Dino World' puzzel in elkaar. Alle dino's zijn in prachtige kleuren afgebeeld. Als je aan het puzzelen bent, zie je onder andere de triceratops, stegosaurus, t-rex en brachiosaurus tevoorschijn komen.

De puzzel bestaat uit 500 stukjes. We adviseren deze puzzel voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit is een indicatie, kijk naar het niveau van het kind waarop wordt gepuzzeld en bepaal aan de hand daarvan of deze puzzel geschikt is. De ontzettend mooi afgebeelde dino's maakt dat deze puzzel een echte familie puzzel is, puzzel dus lekker mee met je kind(eren). Puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je bijvoorbeeld ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Crocodile Creek daagt niet alleen uit om de puzzel in elkaar te zetten, maar ook om daarna de verschillende dinosaurussen te benoemen!

De puzzel van Crocodile Creek wordt geleverd in een mooie, stevige doos. De afmeting van de puzzel zelf is 45 x 61 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 45 x 61 cm
Aantal stukjes: 500
Leeftijdsindicatie: 8+
Merk: Crocodile Creek
© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop tijdens Pinksteren met 15% korting