Mudpuppy Glow In The Dark Puzzel Jungle - 500 stukjes

Vorige Artikel 8 van 35 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

Jungledieren, Meester Aap is er gék op. En dus ook op deze prachtige puzzel van Mudpuppy. Want wauw, wat worden de verschillende dieren in de jungle prachtig afgebeeld! 

Deze puzzel is extra bijzonder omdat het een glow in the dark puzzel is. Dit geeft de puzzel een extra dimensie. De dieren veranderen namelijk écht. Bij daglicht worden de beer, gibbons, olifant, neushoorn en neushoornvogel in prachtige kleuren uitgebeeld. Doe daarna het licht uit en je zal zien dat de vleermuizen, maki's, adder, luipaard en slang tot leven komen... Gaaf!

De puzzel bestaat uit 500 stukjes. Op de doos van de puzzel staat dat deze puzzel geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Mudpuppy daagt niet alleen uit om te puzzelen, maar ook om daarna de verschillende jungledieren te bewonderen in het donker!

De Mudpuppy puzzel wordt geleverd in een mooie, stevige doos. De afmeting van de puzzel zelf is 51 x 51 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 51 x 51 cm
Aantal stukjes: 500
Leeftijdsindicatie: 8+
Merk: Mudpuppy
© 2020 - 2022 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Je krijgt 10% korting op onze hele collectie!