Yumbox Snack 3 vakken Malibu Purple - Magical Unicorn

Artikel 1 van 81
€ 26,95 (inclusief btw)

Wil je graag een gevarieerde en gezonde snack meenemen, bijvoorbeeld voor het 10-uurtje op school of voor onderweg? Deze snackbox van Yumbox heeft 3 vakjes. De vakjes dagen uit om gevarieerde snacks mee te nemen in de juiste porties. Dankzij het siliconen deksel wordt elk vakje afzonderlijk afgesloten en blijven je snacks lekker vers. De verschillende etenswaren komen niet met elkaar in aanraking. 

Deze Yumbox Snack heeft de kleur Malibu Purple. De losse tray heeft het thema 'Magical Unicorn'. Je vindt er een magisch mooie unicorn op terug met prachtig gekleurde manen. In het kleine vakje wordt een hartje afgebeeld. Verder worden er sterretjes en de tekst 'Eat well' afgebeeld.

De Yumbox Snack is lekvrij, waardoor je ook eenvoudig een lekkere dip kan meegeven of bijvoorbeeld yoghurt. Let op; de Yumbox is niet lekvrij als je water, sappen, dunne yoghurt of iets dergelijks gebruikt. Gebruik dus bijvoorbeeld humus als lekkere dip en dikke yoghurt of kwark. Varieer er lekker op los, zodat het altijd een feestje is om de Yumbox open te maken en van de snacks te smullen. 

De snackbox is licht van gewicht en makkelijk te openen, zodat ze geschikt zijn voor schoolgaande kinderen van alle leeftijden. Uiteraard is de snackbox ook voor volwassenen heel fijn om mee te nemen, bijvoorbeeld naar het werk.

De tray van de Yumbox Snack is uitneembaar om goed schoon te kunnen maken. De Yumbox kan in de vaatwasser (bovenste plank, zonder droogprogramma). Echter adviseren wij om zowel de tray als de snackbox zoveel mogelijk met de hand af te wassen om de levensduur te verlengen. Gebruik voor het afwassen een zachte borstel en geen schuursponsje.

We bieden geen garantie op vervaging van de prints van de tray en vervorming van de buitenkant bij gebruik in de vaatwasser.

Specificatie Omschrijving
Inhoud: 1 groter vak van 240 ml, 1 kleiner vak van 160 ml en 1 vakje voor bijvoorbeeld dipsausjes of kleine snacks, zoals rozijntjes of nootjes.
Lekvrij: De Yumbox Snack is volledig lekvrij. De inhoud blijft op zijn plaats en loopt niet over naar de andere vakken. Let op; De Yumbox is NIET lekvrij bij gebruik van water of vloeistoffen.
Afmeting: 17 x 13 x 5 cm
Voedselveilig: De Yumbox is volledig samengesteld uit voedselveilig materiaal; vrij van BPA, PVC en ftalaten (weekmakers).
Merk: Yumbox
© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop tijdens Pinksteren met 15% korting