MontiiCo Bento Two Lunchbox Game On

Artikel 1 van 44
€ 26,50 (inclusief btw)

Deze lunchbox van MontiiCo is handig in gebruik én ziet er te gek uit. Hij is groen van kleur en op het vaste deksel worden game icoontjes afgebeeld, zoals een controller en de bekende Pac-Man. Door het kleine formaat is de lunchbox perfect als snackbox, bijvoorbeeld om snacks in mee te nemen voor het 10-uurtje op school.

De lunchbox bestaat uit twee vakken. Met de extra, losse verdeler maak je van één vakje twee vakjes. Zo kun je eenvoudig kiezen tijdens het gebruik van de snackbox of je twee of drie vakjes wil gebruiken en neem je je snacks gescheiden van elkaar mee.

De siliconen afdichting in het deksel voorkomt dat het eten zich vermengt en dat de lunchbox gaat lekken. Je kan bijvoorbeeld gerust kwark meegeven. Let op; als je een extra vakje maakt met de losse verdeler, zijn de twee vakjes die hiermee ontstaan niet lekvrij. Bij gebruik van bijvoorbeeld kwark in één van deze vakjes zal het overlopen naar het andere vakje. Daarnaast kunnen waterige substanties zoals soep of saladedressing niet meegegeven worden in de snackbox.

De MontiiCo lunchbox heeft een kindvriendelijke sluiting, openen en weer dichtdoen kunnen ook jongere kinderen. Wel zo fijn!

Na gebruik mag de snackbox in de vaatwasser (alleen in het bovenste rek en op een maximale temperatuur van 45 graden). Voor een langere levensduur raden wij aan om de snackbox met de hand af te wassen. We bieden geen garantie op vervorming van de lunchbox en vervaging van de print.

Specificatie Omschrijving
Inhoud: 500 ml
Afmeting: 12,3 x 12,9 x 5,6 cm
Voedselveilig: Ja, de lunchbox is BPA-vrij
Merk: MontiiCo
© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop tijdens Pinksteren met 15% korting