Yumbox Panino 4 vakken Monte Carlo Blue - Race Cars

Artikel 17 van 81
€ 33,95 (inclusief btw)

In deze fijne Panino lunchbox met vier vakjes geef je gemakkelijk een goed gevarieerde lunch mee. Maak je eigen gezonde selectie voor de vier verschillende vakjes. Voeg bijvoorbeeld crackers, fruit, groenten, nootjes, yoghurt of zelfs een lekker dip toe. De mogelijkheden zijn eindeloos! Varieer er lekker op los, zodat het altijd een feestje is om de Yumbox open te maken en van de lunch te smullen. 

Deze Yumbox Panino heeft de stoere kleur Monte Carlo Blue. De losse tray heeft het thema 'Race Cars'. Er worden twee super coole race auto's afgebeeld. Ready, Set, Eat! Wie komt er als eerste langs de finish vlaggen en gaat er met de beker vandoor? 

Dankzij het siliconen deksel wordt elk vakje afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers. Ook zorgt het ervoor dat de verschillende etenswaren niet met elkaar in aanraking kunnen komen. De Yumbox is lekvrij, waardoor je dus ook eenvoudig een lekkere dip kan meegeven of bijvoorbeeld yoghurt. Let op; de Yumbox is niet lekvrij als je water, (fruit)sappen, dunne yoghurt of iets dergelijks gebruikt. Gebruik dus bijvoorbeeld humus als lekkere dip en dikke yoghurt of kwark. 

De lunchbox is licht van gewicht en makkelijk te openen, zodat ze geschikt zijn voor schoolgaande kinderen van alle leeftijden. Uiteraard is de lunchbox ook voor volwassenen heel fijn om mee te nemen, bijvoorbeeld naar het werk.

De tray van de Yumbox is uitneembaar om goed schoon te kunnen maken. De Yumbox kan in de vaatwasser (bovenste plank, zonder droogprogramma). Echter adviseren wij om zowel de tray als de lunchbox zoveel mogelijk met de hand af te wassen om de levensduur te verlengen. Gebruik voor het afwassen een zachte borstel en geen schuursponsje.

Specificatie Omschrijving
Inhoud: 1 groot vak van 470 ml, 2 kleinere vakken van 118 ml en 1 vakje voor bijvoorbeeld dipsausjes of kleine snacks, zoals rozijntjes of nootjes.
Lekvrij: De Yumbox Panino is volledig lekvrij. De inhoud blijft op zijn plaats en loopt niet over naar de andere vakken. Let op; De Yumbox is NIET lekvrij bij gebruik van water of vloeistoffen.
Afmeting: 22 x 15 x 5 cm
Voedselveilig: De Yumbox is volledig samengesteld uit voedselveilig materiaal; vrij van BPA, PVC en ftalaten (weekmakers).
Merk: Yumbox
© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop tijdens Pinksteren met 15% korting