Little Lunch Box Co Bento Two Grape

Artikel 3 van 9
€ 26,50 (inclusief btw)

Deze snackbox van Little Lunch Box Co is ideaal als je je snacks graag gescheiden wil meenemen. De snackbox bestaat uit twee vakken. Met de extra, losse verdeler maak je van één vakje twee vakjes. Zo kun je eenvoudig kiezen tijdens het gebruik van de snackbox of je twee of drie vakjes wil gebruiken. De snackbox heeft de mooie kleur Grape.

De vakjes zijn lekvrij, je kan gerust bijvoorbeeld kwark meegeven. Let op; als je een extra vakje maakt met de losse verdeler, zijn deze twee vakjes niet lekvrij. Bij gebruik van bijvoorbeeld kwark in één van deze vakjes zal het overlopen naar het andere vakje. Let op; waterige substanties zoals soep of saladedressing kunnen niet meegegeven worden in de snackbox.

De snackbox heeft een kindvriendelijke sluiting, openen en weer dichtdoen kunnen ook jongere kinderen. Wel zo fijn als je de snackbox bijvoorbeeld meegeeft naar school met de snacks voor het 10-uurtje. 

Na gebruik mag de snackbox in de vaatwasser (alleen in het bovenste rek en op een maximale temperatuur van 45 graden). Voor een langere levensduur raden wij aan om de snackbox met de hand af te wassen. We bieden geen garantie op vervorming van de lunchbox.

Specificatie Omschrijving
Inhoud: 500 ml
Afmeting: 12,3 x 12,9 x 5,6 cm
Voedselveilig: Ja, de snackbox is BPA-vrij
Merk:
© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting