Crocodile Creek Puzzel Unicorn Dreams - 50 stukjes

Vorige Artikel 15 van 123 Volgende
€ 11,95 (inclusief btw)

Wauw, wát een plaatje van een puzzel is deze van Crocodile Creek! Maar liefst zeven prachtig gekleurde unicorns dartelen rond in de bloementuin. De bloementuin zelf is al even prachtig. Je vind er onder andere een regenboog, heel veel verschillende soorten bloemen, appelbomen, zwanen, konijntjes en paddestoelen. Er is zoveel te zien, je raakt niet uitgekeken...

De puzzel bestaat uit 50 stukjes. We adviseren deze puzzel voor kinderen vanaf 4 jaar. Kijk samen met je kind naar het niveau waarop wordt gepuzzeld. Is de puzzel nog iets te uitdagend? Deze Crocodile Creek puzzel is natuurlijk ook leuk om samen te maken. Puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Door te puzzelen leer en ontwikkel je om te sorteren, ordenen en waarnemen. Door de mooie afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen. Daarnaast doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Crocodile Creek daagt niet alleen uit om de puzzel in elkaar te zetten, maar ook om daarna alles wat je ziet te benoemen! 

De puzzel van Crocodile Creek wordt geleverd in een blikken doosje. Door het fijne formaat neem je het blikje makkelijk mee, bijvoorbeeld op vakantie. De afmeting van de puzzel zelf is 20 x 30 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 30 x 20 cm
Aantal stukjes: 50
Leeftijdsindicatie: 4+
Merk: Crocodile Creek
© 2020 - 2022 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Je krijgt 10% korting op onze hele collectie (m.u.v. Pick & Pack)!