CamelBak Eddy+ Kids SST Vacuum Insulated 350 ml Magic Unicorns

Artikel 22 van 64
€ 34,95 (inclusief btw)

Op deze CamelBak drinkfles vind je magische unicorns... Kijk maar eens goed hoe mooi ze zijn! 

De CamelBak drinkfles is gemaakt van dubbelwandig roestvrijstaal en is lekvrij. De drinkfles houd je koude drankje tot 10 uur lang gekoeld. Dit is heel fijn als je bijvoorbeeld een lange schooldag hebt of tijdens een autorit. Ook in de warme zomermaanden is een koud drankje wel zo lekker! Let op; de CamelBak drinkfles is niet geschikt voor koolzuurhoudende dranken.

We raden de drinkfles niet aan voor warme dranken, hier is de drinktuit niet voor geschikt. Uiteraard kun je er bijvoorbeeld wel lauw water in doen, dit zal dan ook tot 10 uur lang zijn temperatuur behouden. De drinkfles condenseert niet. 

De CamelBak Eddy+ Kids drinkfles heeft een inhoud van 350 milliliterGenoeg drinken is ontzettend belangrijk en in deze drinkfles kun je voldoende meenemen. 

De drinktuit open je eenvoudig met een druk op de knop. De tuit opent zich door er zacht op te bijten. Omdat de tuit is verbonden aan het rietje komt de vloeistof omhoog zodra je zuigt. Dit geeft veel drinkcomfort bij kinderen. Het mondstuk sluit vanzelf na het drinken, zodat de beker niet kan lekken. Ook als de drinkfles omvalt, wordt de vloeistof goed tegengehouden door de drinktuit. Met het rietje kan de hele beker goed leeggedronken worden. Na het drinken duw je de drinktuit naar achteren om de drinkfles te sluiten. Dit is ook goed te doen met kleine handjes.  

Het schoonmaken van de drinkfles gaat gelukkig snel en eenvoudig. Alle onderdelen kunnen in de vaatwasser in het bovenste rek. Na het reinigen zet je de dop makkelijk in elkaar met de tuit en het rietje, waarna je deze weer op de drinkfles kan draaien.

Let op; de drinktuit opent door er zacht op te 'bijten'. Door te hard bijten en na langdurig gebruik ontstaan er barstjes in de tuit, waardoor de drinkfles niet meer lekvrij zal zijn. Dit valt niet onder enige garantie. De tuit en het rietje zijn als set vervangbaar om dit probleem op te lossen. Daarnaast adviseren wij vanwege hygiëne de tuit en het rietje na enige tijd te vervangen.

De CamelBak Eddy+ Kids Bite Valves & Straws Clear is een set die bestaat uit twee rietjes en twee wit transparante drinktuiten. Deze kun je hier vinden.

Specificatie Omschrijving
Inhoud: 350 ml
Vaatwasserbestendig: Ja, in het bovenste rek
Isolerend: Ja, tot 10 uur lang
Lekvrij: Ja
BPA vrij: Ja
Materiaal: Dubbelwandig roestvrijstaal
Afmeting: 16,5 x 10,8 x 7,4 cm
Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar oud
Merk: CamelBak
© 2020 - 2024 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop tijdens Pinksteren met 15% korting