Crocodile Creek Vloerpuzzel Unicorn Dreams - 36 stukjes

Vorige Artikel 52 van 80 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)

Wauw, wát een plaatje van een puzzel is deze van Crocodile Creek! Maar liefst zeven prachtig gekleurde unicorns dartelen rond in de bloementuin. De bloementuin zelf is al even prachtig. Je vind er onder andere een regenboog, heel veel verschillende soorten bloemen, appelbomen, zwanen, konijntjes en paddestoelen. Er is zoveel te zien, je raakt niet uitgekeken...

De vloerpuzzel bestaat uit 36 stukjes. Op de doos van de puzzel staat dat deze puzzel geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. 

De Crocodile Creek vloerpuzzel wordt geleverd in een mooie, stevige silhouetdoos. De afmeting van de puzzel zelf is 68 x 50 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan vrolijke kleurtjes.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 68 x 50 cm
Aantal stukjes: 36
Leeftijdsindicatie: 3+
Merk: Crocodile Creek
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Meester Aap is er even tussenuit. Shop nu alles met 10% korting!