Crocodile Creek Puzzel Above & Below Backyard - 48 stukjes

Vorige Artikel 19 van 93 Volgende
€ 18,95 (inclusief btw)

Hoe geweldig is deze vloerpuzzel, die bestaat uit de ondergrondse wereld én bovengrondse wereld in de achtertuin?! Een hele leerzame puzzel, waarbij kinderen zien welke dieren er ondergronds leven in hun 'huisjes' en hoe de wortels van verschillende groenten en planten eruit zien. Bovengronds is er ook genoeg te zien en te ontdekken. Hier zijn ontzettend veel schattige dieren te bekennen, zoals een eekhoorn en molletje die uit z'n molshoop de boel aan het verkennen is. Ook zie je er veel prachtige bloemen en andere diertjes terug, zoals een lieveheersbeestje en vlinders. Echt een plaatje voor het oog, deze puzzel van Crocodile Creek!

De puzzel bestaat uit 48 stukjes. Op de doos van de puzzel staat dat deze puzzel geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit is een indicatie. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Crocodile Creek daagt niet alleen uit om te puzzelen, maar ook om te leren over dieren en planten in de natuur.

De Crocodile Creek puzzel wordt geleverd in een mooie, stevige doos. De afmeting van de puzzel zelf is 68 x 50 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 68 x 50 cm
Aantal stukjes: 48
Leeftijdsindicatie: 4+
Merk: Crocodile Creek
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Je krijgt vandaag 10% korting!