Lunch Punch Brooduitstekers Shark

Vorige Artikel 9 van 27 Volgende
€ 11,95 (inclusief btw)

Surf over de hoge golven in de zee, maar pas op voor die gevaarlijke haai! Maak geweldige boterhammen met deze brooduitstekers van Lunch Punch. Deze wil je écht meenemen in je lunchtrommel. Maar natuurlijk ook thuis op je bord, want keer op keer kun je er een andere creatie mee maken. Combineer er lekker op los. Gebruik bijvoorbeeld eetbare oogjes om de haaien tot leven te laten komen. Succes gegarandeerd! 

De Lunch Punch brooduitstekers zijn langer dan een standaard koekjessteker, waardoor je eenvoudig een dubbele, belegde boterham kan uitsteken. Ze hebben een zodanig formaat, dat je zo min mogelijk brood verspilt. De korstjes snij je ermee af, maar deze kun je uiteraard op een andere manier meegeven, bijvoorbeeld met een lekkere dip.

Tip; snijd ook eens een haai uit een plak kaas of wrap. Koekjes bakken blijft natuurlijk ook een feest, hiervoor kun je ze ook gebruiken. Gave traktaties voor op school maak je in een handomdraai met de Lunch Punch brooduitstekers.

Gebruik de Lunch Punch brooduitstekers altijd op een vlakke ondergrond en zorg voor toezicht als jonge kinderen het graag zelf willen proberen. 

De brooduitstekers kun je zonder zorgen gebruiken tijdens het bereiden van eten, ze zijn volledig voedselveilig. Ze zijn vrij van BPA, PVC en ftalaten (weekmakers). Zowel de brooduitstekers als de verpakking zijn 100% recyclebaar. 

Wil je ook leuke spiesjes meegeven met lekkers, zoals bijvoorbeeld met blauwe bessen en frambozen? Gebruik hiervoor de leuke lunchprikkers van Lunch Punch.

Specificatie Omschrijving
Voedselveilig: Ja, ze zijn gemaakt van gecertificeerd food grade plastic (vrij van BPA, PVC en ftalaten)
Vaatwasserbestendig: Ja, in het bovenste rek
Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar oud, wel onder begeleiding van een volwassene
Merk: Lunch Punch
© 2020 - 2022 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Je krijgt 10% korting op onze hele collectie (ook op pre-order en sale artikelen)!