• Lorem ipsum

Verzenden

Bestellingen worden van maandag t/m vrijdag verzonden. Als je bestelling is geplaatst en de betaling is door ons ontvangen, dan maken we de bestelling klaar voor verzending. Dit gebeurt binnen 1 – 2 werkdagen. In alle gevallen, met uitzondering van enkele kleine artikelen die via normale brievenbuspost worden verzonden, ontvang je een track en trace code per e-mail, zodat je het pakket kan volgen.

We werken samen met de vervoerder PostNL. Bestellingen worden als brievenbuspakket of als pakketpost verzonden. De standaard verzendkosten hiervoor zijn € 4,50 (NL) en € 7,50 (BE). Bij een bestelling vanaf € 39,00 (NL) of € 79,00 (BE) rekenen we geen verzendkosten. PostNL levert over het algemeen binnen 1 werkdag. Deze levertijd is indicatief en valt buiten onze invloed en verantwoordelijkheid. 

Uiteraard is het mogelijk het pakket te laten verzenden naar een ander adres dan je privéadres, bijvoorbeeld naar je werk. Tijdens het bestelproces kun je een afwijkend afleveradres invoeren.

Ook is er de mogelijkheid om te kiezen 'Ophalen bij PostNL locatie'. Als je hiervoor kiest, wordt zichtbaar vanaf wanneer je pakket klaar ligt bij de PostNL locatie. De dichtstbijzijnde locatie wordt getoond, maar uiteraard kun je voor elke gewenste locatie kiezen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het ophalen bij een PostNL locatie naar keuze.
Let op; in het bestelproces wordt altijd van pakketpost uitgegaan. Kies je voor 'Ophalen bij PostNL locatie' en je bestelling blijkt als brievenbuspakket verzonden te kunnen worden, dan wordt het pakket alsnog naar het privéadres verzonden. Je hoeft voor een brievenbuspakket niet thuis te blijven. 

Kies je voor het afhalen van je bestelling op een PostNL locatie, dan is het helaas niet mogelijk om te betalen met AfterPay. Dit komt doordat AfterPay zeer afhankelijk is van de adresgegevens voor validatie.

Wil je je bestelling op komen ophalen? Dat is mogelijk op afspraak, het afhaaladres is Jan Stadelaarstraat 4, 1241 CB in Kortenhoef. Tijdens het bestelproces kun je hiervoor kiezen. Wij nemen vervolgens per e-mail contact op om een afhaal afspraak te maken.
Let op; afhalen kan uitsluitend op afspraak! We hebben geen winkel en dus ook geen showroom.
Kies tijdens het bestelproces bij betaling voor ‘Betalen met overboeking’ als je contant wil betalen bij het afhalen. Let op; betalen kan alleen met gepast contant geld. Er is geen mogelijkheid om te pinnen. Uiteraard kunnen bestellingen ook vooraf online worden betaald en vervolgens worden opgehaald.