• Lorem ipsum

Retourneren

Indien het onverhoopt gebeurt dat je bestelling niet naar verwachting is, dan is retourneren geen probleem. Ook afgeprijsde artikelen kunnen geretourneerd worden. De kosten voor het retour zenden zijn voor de klant. Let op; we bieden geen omruilservice.

Je hebt het recht om artikelen, zonder opgaaf van reden (volgens de Wet “verkoop op afstand”), binnen 14 dagen na de ontvangstdatum aan Meester Aap te retourneren, onder de volgende voorwaarden:
* Meld je retourzending vooraf aan via [email protected] o.v.v. het ordernummer
* Vul het retourformulier in, dat is meegezonden met je bestelling en voeg deze weer toe aan je pakket. Mocht je het retourformulier niet meer hebben, download het dan hier.
* Stuur het artikel dat niet naar wens is, voorzien van de originele verpakking en met zorg ingepakt naar het onderstaande adres:
Meester Aap
T.a.v. Retouren
Jan Stadelaarstraat 4
1241 CB Kortenhoef

De verwerking van een retour duurt uiterlijk 5 werkdagen. Zodra een retour is verwerkt, wordt het bedrag teruggestort. Dit gebeurt op dezelfde rekening als waarmee de betaling is gedaan.

Meester Aap is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Bij het retourneren van artikelen blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Meester Aap. Bewaar je verzendbewijs, welke je bij het afleverpunt ontvangt, totdat je retour door ons is verwerkt. 

Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen en retourzendingen die niet per e-mail vooraf zijn aangemeld, worden niet gecrediteerd.

Meester Aap behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat er een artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolg van gebruik is beschadigd. Meester Aap behoudt zich voorts het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na de zichttermijn zijn geretourneerd.
Ook retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of waarbij de omdoos als verzenddoos is gebruikt, zullen niet gecrediteerd worden.