• Lorem ipsum

Meester Aap biedt meerdere mogelijkheden bestellingen te betalen. Veiligheid bij betalingen is het meest belangrijk. Alle betalingsinformatie tussen de server en ontvanger gaat via een beveiligde verbinding, zodat een veilige betaling is gewaarborgd.

Betalen met iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, KNAB, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. De bestelling wordt verzonden na ontvangst van de betaling.

Achteraf betalen (Nederland en België)
Let op; van 16 juni t/m 18 juli is het helaas tijdelijk niet mogelijk om achteraf te betalen.

Betalen met PayPal
Je kunt veilig betalen via je PayPal account. Log in met je persoonlijke gegevens en volg het stappenplan. De bestelling wordt verzonden na ontvangst van de betaling.

Betalen met overboeking (vooraf betalen)
Nadat je per e-mail de orderbevestiging hebt ontvangen dien je het factuurbedrag over te maken op ons rekeningnummer NL06 KNAB 0257 5293 65 ten name van Meester Aap onder vermelding van het ordernummer. Houd er rekening mee dat het bij sommige banken een aantal werkdagen duurt voordat de betalingstransactie is verwerkt. De bestelling wordt verzonden na ontvangst van de betaling.

Indien er binnen 2 werkdagen na de besteldatum nog geen betaling is ontvangen, zal Meester Aap een betalingsherinnering versturen per e-mail. Als het verschuldigde bedrag niet binnen 4 werkdagen is bijgeschreven op onze rekening, zullen wij de order annuleren en de artikelen weer terugplaatsen in de voorraad.

Bancontact (België)
Betaal vanuit België veilig en online met Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. De bestelling wordt verzonden na ontvangst van de betaling.

Contant
Meester Aap biedt de mogelijkheid om bestellingen op te halen in Kortenhoef. In dit geval kan er ook met contant geld betaald worden. Dit dient wel altijd met gepast contant geld te zijn. Er is geen mogelijkheid om te pinnen! Kies je voor deze optie? Kies dan tijdens het bestelproces voor ‘Betalen met overboeking’. Je doet dit in werkelijkheid uiteraard niet, je betaalt uiteindelijk contant. Uiteraard kunnen bestellingen ook vooraf online worden betaald en vervolgens worden opgehaald.