Hi, wij zijn Meester Aap!

Of eigenlijk, 'Hi, ik ben Georgette!' Een mama van twee geweldige zoons van 4 en 1,5 jaar oud. Sinds mijn man en ik kinderen hebben, heb ik een nieuwe passie. Een passie voor kinderproducten die er meer dan leuk uit zien én functioneel zijn. Met het uitzicht op een nieuwe fase waarin onze oudste zoon bijna naar de basisschool ging, dook ik alvast het internet op, op zoek naar die leuke schooltas en fijne drinkbeker. Al jaren had ik de wens om voor mezelf te beginnen, en tijdens de zoektocht naar musthaves voor op school begon het steeds meer te kriebelen, waarna ik eindelijk de stap heb genomen en het 'gewoon' ben gaan doen!

De naam Meester Aap komt voort uit de grote liefde van onze jongste zoon voor z'n knuffelaap. Hij sleept z'n aap overal mee naar toe en het eerste woordje dat hij zei was dan ook aap. Regelmatig noemen we hem meneer Aap. Omdat ik me wilde gaan richten op schoolgaande kinderen, maakte ik van meneer Aap 'Meester Aap'. 

Met Meester Aap wil ik ervoor zorgen dat kids het een feestje vinden om naar school te gaan met hun toffe rugzak, fijne drinkbeker en hun bammetjes of andere lekkernijen kunnen eten uit een coole én handige lunchtrommel. Ook gymtasjes en snacktrommels zijn ideaal om mee te nemen naar school, dus die horen er ook bij. Maar kids zijn kids, en willen ook feestjes vieren en spelen. Voor allerlei leuks op dat gebied kun je ook terecht bij Meester Aap. 

Ik zit vol met leuke plannen en ben altijd op zoek naar nieuwe merken en producten, zodat ik de collectie steeds meer kan gaan uitbreiden. Hopelijk worden jullie net zo blij als ik van alle vrolijke producten en zie ik jullie tegemoet in de webwinkel!

Heb je vragen, opmerkingen of leuke suggesties voor nieuwe producten? Laat het me weten!

Apengroet,      
Georgette

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »