Klantenservice

Heb je vragen over producten of bestellingen?
Bij vragen kun je altijd een bericht voor ons achterlaten via 'Mijn tickets' in je account bij Meester Aap. Dit is de efficiëntste manier om met ons te communiceren, omdat alle vragen die je via je account stelt automatisch worden gekoppeld aan de bestel- en factuurinformatie.
Met een account kan je ook:
- Je bestellingen bekijken en volgen
- Een verlanglijstje maken (handig voor verjaardagen en feestdagen!)
- Het betalingsproces bij volgende bestellingen sneller doorlopen
- Meerdere adressen opslaan

Mocht je geen account hebben kun je onderstaand contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@meesteraap.nl. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen of een Whatsapp bericht sturen als je daar de voorkeur aan geeft!

Op werkdagen zijn we telefonisch en via WhatsApp bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur op het nummer 06 -543 533 88. Krijg je ons niet direct telefonisch te spreken? Laat dan een bericht achter met je naam en telefoonnummer en we bellen je terug. 's Avonds en in het weekend zijn we telefonisch niet bereikbaar, maar wel via WhatsApp. Een e-mail sturen kan naar info@meesteraap.nl, maar je kan uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij streven ernaar alle berichten binnen 24 uur te beantwoorden.

Meester Aap doet er alles aan om klanten blij te maken met hun bestelling. Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of klachten? Laat het ons weten! 

Onze gegevens
Meester Aap
Jan Stadelaarstraat 4
1241 CB KORTENHOEF, Nederland
Telefoonnummer: 06 - 543 533 88 
E-mailadres: info@meesteraap.nl
KvK: 72028335
BTW: NL1744.55.227.B02
IBAN: NL06 KNAB 0257 5293 65

Let op; bovenstaand adres is geen bezoekadres! Meester Aap heeft geen winkel en dus ook geen showroom. Afhalen kan alleen op afspraak!

Neem contact op
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »