• Lorem ipsum

Schooltassen voor kids van 3 - 6 jaar

Toon:
ZEBRA Rugzak Wild Horses
ZEBRA
Rugzak Wild Horses
€39,95
ZEBRA Rugzak LOVE Pink
ZEBRA
Rugzak LOVE Pink
€39,95
Jeune Premier Rugzak Small Pink
Jeune Premier
Rugzak Small Pink
-20%
€29,95€23,95
Kidzroom Rugzak Fearless Army
Kidzroom
Rugzak Fearless Army
€24,95
Jeune Premier Rugzak Small Kaki Green
Jeune Premier
Rugzak Small Kaki Green
-20%
€29,95€23,95
Milky Kiss Rugzak True Blue Zeemeermin
Milky Kiss
Rugzak True Blue Zeemeermin
€19,95
ZEBRA Rugzak Voetbal
ZEBRA
Rugzak Voetbal
€39,95
Milky Kiss Rugzak Shine Bright
Milky Kiss
Rugzak Shine Bright
€14,95
Kidzroom Rugzak Fearless Pink
Kidzroom
Rugzak Fearless Pink
€24,95
Kidzroom Rugzak Black & White Planes
Kidzroom
Rugzak Black & White Planes
Nieuw
€24,95
Milky Kiss Rugzak Pretty Okay Jungle
Milky Kiss
Rugzak Pretty Okay Jungle
Nieuw
€19,95
ZEBRA Rugzak Plane
ZEBRA
Rugzak Plane
Nieuw
€39,95
Toon:

Schooltassen voor kids van 3 - 6 jaar

Bij Meester Aap vind je een mooie collectie kinderrugzakken en schooltassen in verschillende formaten, prints en kleuren. Allemaal van goede kwaliteit, want dat vinden we belangrijk. Ze moeten tegen een stootje kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk dat een schooltas praktisch is.

Ga stralend naar school en steel de show op het schoolplein met je schooltas!

Welke maat schooltas moet ik kiezen?
Kinderrugzakken en schooltassen zijn er in veel verschillende maten. Bij elk product geven we de exacte maat van de schooltas en daarnaast een leeftijdsindicatie. Let op; dit is altijd een indicatie op basis van het formaat van de schooltas met de daarbij meest ideale passende rugmaat van het kind in de genoemde leeftijd. Uiteraard kan een kind van acht jaar oud ook een schooltas dragen in een klein formaat waar we de indicatie '3 - 6 jaar' geven, als andersom. 

Naast de ideale rugmaat kun je jezelf afvragen wat je kind allemaal mee moet nemen in zijn/haar schooltas. De spullen die dagelijks mee naar school meegenomen moeten worden, moeten natuurlijk wel passen in de schooltas. 

De kinderrugzakken en schooltassen in de categorie 'Schooltassen voor kids van 3 - 6 jaar' zijn vooral geschikt om mee te nemen als schooltas in de eerste jaren op school. In al deze schooltassen past een drinkbeker en lunchtrommel en is er nog wat ruimte over voor andere kleine spulletjes. Deze kinderrugzakken zijn ook zeer geschikt om mee te nemen naar het kinderdagverblijf, naar de gastouder, opa/oma, of als je een leuk dagje weg gaat. Ze zijn licht in gewicht en makkelijk in gebruik voor jonge(re) kinderen.
Wil je ruimte voor bijvoorbeeld meerdere lunchtrommels, A4 boeken en/of knutsels? Dan raden we aan te kiezen voor een schooltas uit de categorie 'Schooltassen voor kids van 6 - 12 jaar'. Alle schooltassen uit deze categorie hebben verstelbare schouderbanden, zodat de schooltassen ook goed te dragen zijn door jongere kinderen.

De kinderrugzakken en schooltassen in de categorie 'Schooltassen voor kids van 6 - 12 jaar' zijn allemaal goed geschikt voor jarenlang gebruik op de basisschool. In deze schooltassen is er flink veel ruimte voor lunchtrommels, drinkbekers, boeken en andere schoolspullen. In veel schooltassen vind je een drinkbekerhouder, dat ervoor zorgt dat drinkbekers op hun plek blijven in de schooltas. Ook vind je in veel tassen een tablethouder. Per schooltas omschrijven we zo nauwkeurig mogelijk hoe de tas is ingedeeld. Ook vermelden we de exacte maat, zodat je beter kan inschatten of de schooltas het gewenste formaat heeft en voldoet aan je wensen.

Onze merken kinderrugzakken en schooltassen
In onze collectie vind je kinderrugzakken en schooltassen van de mooie merken ENGEL., Kidzroom, Milky Kiss, Skooter, Jeune Premier en Zebra. Voor ieder wat wils, voor zowel jongens als meiden! Regelmatig komen er schooltassen van nieuwe collecties binnen bij Meester Aap.

Gym- en zwemtassen
Ben je op zoek naar een aparte tas voor gym- en zwemkleding? Deze kun je hier vinden.