• Lorem ipsum

Schooltassen voor jongens

Toon:
ZEBRA Rugzak Wild Sharks
ZEBRA
Rugzak Wild Sharks
€44,95
ZEBRA Rugzak Plane
ZEBRA
Rugzak Plane
Nieuw
€39,95
Skooter Rugzak Dino XL
Skooter
Rugzak Dino XL
€21,95
Jack Piers Rugzak Large Origami
Jack Piers
Rugzak Large Origami
€34,95
Kidzroom Rugzak Fearless Army
Kidzroom
Rugzak Fearless Army
€24,95
ZEBRA Rugzak Voetbal
ZEBRA
Rugzak Voetbal
€39,95
Jack Piers Rugzak Large Woodland
Jack Piers
Rugzak Large Woodland
€34,95
Kidzroom Rugzak Black & White Planes
Kidzroom
Rugzak Black & White Planes
Nieuw
€24,95
Skooter Rugzak Happy Smile
Skooter
Rugzak Happy Smile
€14,95
Skooter Rugzak Dino
Skooter
Rugzak Dino
Tijdelijk uitverkocht
€17,95
Toon:

Schooltassen voor jongens

Bij Meester Aap vind je een mooie collectie kinderrugzakken en schooltassen in verschillende formaten, prints en kleuren. Allemaal van goede kwaliteit, want dat vinden we belangrijk. Ze moeten tegen een stootje kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk dat een schooltas praktisch is.

Op deze plek ben je juist voor alle schooltassen voor jongens. In de collectie voor jongens vind je schooltassen volgens de laatste trends. Daarbij zijn prints met dino's ongekend populair. Omdat smaken verschillen, vind je uiteraard ook schooltassen met andere prints dan deze. Ook vind je ze zonder drukke prints, maar in stoere effen kleuren met mooie details. 

Ga stralend naar school en steel de show op het schoolplein met je schooltas! En vergeet 'm niet als je er een dagje op uit gaat, op pad voor nieuwe avonturen...!

Welke maat schooltas moet ik kiezen?
Kinderrugzakken en schooltassen zijn er in veel verschillende maten. Bij elk product geven we de exacte maat van de schooltas en daarnaast een leeftijdsindicatie. Let op; dit is altijd een indicatie op basis van het formaat van de schooltas met de daarbij meest ideale passende rugmaat van het kind in de genoemde leeftijd. Uiteraard kan een kind van acht jaar oud ook een schooltas dragen in een klein formaat waar we de indicatie '3 - 6 jaar' geven, als andersom. 

Naast de ideale rugmaat kun je jezelf afvragen wat je kind allemaal mee moet nemen in zijn/haar schooltas. De spullen die dagelijks mee naar school meegenomen moeten worden, moeten natuurlijk wel passen in de schooltas. 

De kinderrugzakken en schooltassen in de categorie 'Schooltassen voor kids van 3 - 6 jaar' zijn vooral geschikt om mee te nemen als schooltas in de eerste jaren op school. In al deze schooltassen past een drinkbeker en lunchtrommel en is er nog wat ruimte over voor andere kleine spulletjes. Deze kinderrugzakken zijn ook zeer geschikt om mee te nemen naar het kinderdagverblijf, naar de gastouder, opa/oma, of als je een leuk dagje weg gaat. Ze zijn licht in gewicht en makkelijk in gebruik voor jonge(re) kinderen.

Wil je ruimte voor bijvoorbeeld meerdere lunchtrommels, A4 boeken en/of knutsels? Dan raden we aan te kiezen voor een schooltas uit de categorie 'Schooltassen voor kids van 6 - 12 jaar'. Alle schooltassen uit deze categorie hebben verstelbare schouderbanden, zodat de schooltassen ook goed te dragen zijn door jongere kinderen.

De kinderrugzakken en schooltassen in de categorie 'Schooltassen voor kids van 6 - 12 jaar' zijn allemaal goed geschikt voor jarenlang gebruik op de basisschool. In deze schooltassen is er flink veel ruimte voor lunchtrommels, drinkbekers, boeken en andere schoolspullen. In veel schooltassen vind je een drinkbekerhouder, dat ervoor zorgt dat drinkbekers op hun plek blijven in de schooltas. Ook vind je in veel tassen een tablethouder. Per schooltas omschrijven we zo nauwkeurig mogelijk hoe de tas is ingedeeld. Ook vermelden we de exacte maat, zodat je beter kan inschatten of de schooltas het gewenste formaat heeft en voldoet aan je wensen.

Onze merken kinderrugzakken en schooltassen
In onze collectie kinderrugzakken en schooltassen voor jongens vind je de merken Skooter, ENGEL., Kidzroom, Jeune Premier, Jack Piers en ZEBRA. Voor ieder wat wils!

Regelmatig komen er schooltassen van nieuwe collecties binnen bij Meester Aap.