• Lorem ipsum

Overige kindertassen

Toon:
Milky Kiss Schoudertasje Very Glam Champagne
Milky Kiss
Schoudertasje Very Glam Champagne
Laatste stuk!
€9,95
ZEBRA Zwemtas Pixel Bats
ZEBRA
Zwemtas Pixel Bats
-20%
€19,95€15,95
ZEBRA Zwemtas Kisses
ZEBRA
Zwemtas Kisses
€12,95
Skooter Gymtas In Your Face Green Dino
Skooter
Gymtas In Your Face Green Dino
Nieuw
€14,95
Skooter Gymtas Goal!
Skooter
Gymtas Goal!
Nieuw
€5,95
ZEBRA Zwemtas Zwaan Pink
ZEBRA
Zwemtas Zwaan Pink
€12,95
Skooter Gymtas Wild Friends
Skooter
Gymtas Wild Friends
Nieuw
€5,95
Skooter Gymtas In Your Face Blue Tijger
Skooter
Gymtas In Your Face Blue Tijger
Nieuw
€14,95
Toon:

Overige kindertassen

Naast de schooltassen in veel verschillende maten voor zowel jongens als meiden, hebben we bij Meester Aap ook 'overige kindertassen'. Hieronder vallen alle tassen voor kinderen die wij wél heel erg leuk vinden, maar zich niet kenmerken als schooltas. Zwemtassen, gymtassen en hippe schoudertasjes voor échte fashionista's bijvoorbeeld.

Gym- en zwemtassen
Een gymtas is onmisbaar op de basisschool en is erg handig in gebruik door het lichte gewicht en een trekkoordje. De gymtassen voorkomen dat er nare geurtjes van sportkleding doordringen in een andere tas, wel zo fijn! Bij Meester Aap vind je gymtassen in verschillende kleuren en prints, zonder of mét extra voorvakje voor extra spulletjes.

Ben je een echte waterrat en ga je naar het zwembad of naar het strand? Neem je badlaken en bikini, badpak of zwembroek dan mee in één van onze leuke zwemtassen. Over het algemeen zijn de zwemtassen gemaakt van nylon, dat ervoor zorgt dat ze waterafstotend of zelfs waterdicht zijn. Wel zo prettig, als je natte zwemkleding weer mee naar huis moet. Bij Meester Aap vind je zwemtassen in verschillende kleuren en prints, zonder of mét extra voorvakje voor extra spulletjes.

In onze collectie vind je gym- en zwemtassen van de merken Milky Kiss en Zebra.

Schoudertasjes
Voor de échte fashionista's hebben we op dit moment leuke schoudertasjes van Milky Kiss in de collectie. De schoudertasjes maken elke outfit feestelijk en zijn natuurlijk ook erg handig. Zo ga je in stijl op pad met al je kleine lievelingsspulletjes!