• Lorem ipsum

Yumbox bento boxen

Toon:
Geen producten gevonden...

Yumbox bento boxen

Bij Meester Aap hebben we bento boxen van het merk Yumbox in de collectie. Een bento box is een lunchtrommel die uit meerdere vakjes bestaat, om voeding van elkaar te kunnen scheiden. Bento is een eeuwenoud gebruik uit Japan en nog altijd erg populair. Door de verschillende vakjes wordt er gestimuleerd een goed gevarieerde, gezonde lunch mee te geven of mee te nemen.

In Japan wordt er ontzettend veel tijd besteed aan het maken van een bento, want naast de variatie in voeding worden er ware kunstwerkjes van gemaakt. Er worden hele competities gehouden in wie de mooiste en leukste bento box maakt. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van brooduitstekers en lunchprikkers. Hiermee maak je in een handomdraai een hele leuke lunch, succes gegarandeerd. Zo wordt lunchen voor iedereen echt een feestje en komen lunchtrommels eindelijk leeg de schooltas uit aan het einde van de dag! 

De Yumbox bento boxen hebben een siliconen deksel. Hierdoor wordt elk vakje afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers, de verschillende etenswaren komen niet met elkaar in aanraking. Daarnaast is de Yumbox lekvrij, waardoor je ook eenvoudig een lekkere dip kan meegeven of bijvoorbeeld yoghurt.

De lunchbox is licht van gewicht en makkelijk te openen, zodat ze geschikt zijn voor schoolgaande kinderen van alle leeftijden. Uiteraard is de lunchbox ook voor volwassenen heel fijn om mee te nemen. Mee naar school, naar het werk, mee tijdens een dagje uit, overal en voor iedereen is de Yumbox bento box goed geschikt.

Naast de Yumbox Original (6-vaks) hebben we ook de Yumbox Panino (4-vaks) in de collectie, beide in mooie kleuren en met verschillende trays.

Veel bento plezier!