1
2

Vakken

Merk

Kleur

Voor

Prijs instellen

Max

Lunch- en snacktrommels

Lunchtrommels
Met onze lunchtrommels is het een feestje om een lekkere, gevarieerde lunch mee te geven en om uit te eten. Boterhammen met hartig of zoet beleg. Komkommer en tomaatjes. Wat nootjes en rozijntjes. In sommige lunchboxen kan er zelfs een lekkere dip of wat appelmoes mee, zonder dat het gaat lekken. We hebben lunchtrommels in diverse formaten en vormen, met en zonder leuke prints. Welke kies jij? Met 1, 2, 3 of meer vakjes? 

Tip: wil je eens een extra gave lunch meegeven? Als verrassing of in de hoop dat je kind z'n brood dan wél opeet? Gebruik hier dan eens de brooduitstekers en lunchprikkers van Lunch Punch voor. Succes gegarandeerd!

Snacktrommels
Voor het '10-uurtje' op school zijn de snacktrommels erg handig. Je neemt er op een leuke manier fruit, een koekje of anders lekkers in mee. Uiteraard zijn de snacktrommels ook ideaal om mee te nemen tijdens een dagje uit of op vakantie.

Voor jongere kinderen zijn sommige snacktrommels ook een prima formaat om als lunchtrommel te gebruiken. Per artikel staat omschreven uit hoeveel vakken de trommel bestaat en uiteraard het formaat van de trommel.

In onze collectie vind je lunch- en snacktrommels van de merken Blafre, Yumbox en Crocodile Creek

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »