• Lorem ipsum

Drink in the Box drinkpakjes

Toon:
Geen producten gevonden...

Drink in the Box drinkpakjes

Iedereen kent ze wel, de drinkpakjes van allerlei merken met verschillende drankjes. Kinderen vinden het vaak een feestje om een pakje drinken te krijgen. 

Met de drinkpakjes van Drink in the Box heb je een drinkpakje in handen die je keer op keer kan vullen. Wel zo fijn voor het milieu! Daarnaast kan je met het Drink in the Box drinkpakje zelf bepalen wat erin gaat. Zo kan je de suikerinname beperken. Het is heerlijk om de Drink in the Box drinkpakjes te vullen met stukjes vers fruit en water. En door de transparantie van het drinkpakje ziet het er ook nog eens leuk uit, wat weer uitnodigt om meer te drinken.

De Drink in the Box drinkpakjes zijn er in twee formaten. Het Drink in the Box drinkpakje van 236 ml heeft het vertrouwde formaat dat kinderen herkennen van de vaak feestelijke momenten. Voor grotere drinkers is er het Drink in the Box drinkpakje van 350 ml. Beide maten zijn verkrijgbaar in verschillende, vrolijke kleurtjes. Een extra voordeel van het Drink in the Box drinkpakje is z'n rechthoekige vorm, het drinkpakje neemt hierdoor weinig ruimte in beslag. 

Drink in the Box drinkpakjes zijn uiteraard lekvrij. Kinderen maken het drinkpakje makkelijk open met een druk op de knop. Na gebruik kan het drinkpakje gewoon in de vaatwasser, wel zo makkelijk!