• Lorem ipsum

CamelBak drinkflessen

Toon:
Toon:

CamelBak drinkflessen

Drinkbekers moeten lekvrij zijn, vinden wij. Niemand zit te wachten op een natte schooltas door een lekkende drinkbeker. Met de drinkbekers van Camelbak zit het gelukkig wel goed, want deze zijn 100% lekvrij en kunnen goed tegen een stootje. Mocht de beker omvallen is dit geen probleem, vloeistof wordt door de drinktuit goed tegengehouden. Daarnaast zien de CamelBak drinkbekers er ook nog eens super leuk uit met hun toffe prints! Zowel voor jongens als voor meiden is er genoeg keuze. Liever geen printje? De CamelBak drinkbekers zijn er ook in effen kleuren.

In je schooltas, onderweg in de auto, in de strandtas, in de sporttas, neem de drinkfles gerust overal mee naartoe! De drinkbeker 'Eddy Kids' is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Ze zijn makkelijk te gebruiken door kleinere handen.  De siliconen drinktuit klik je eenvoudig omhoog en opent zich door er zachtjes op te bijten. Omdat de tuit is verbonden aan een rietje komt de vloeistof omhoog zodra je zuigt. Dat geeft veel drinkcomfort voor kinderen.

De CamelBak drinkbekers zijn gemaakt van BPA-vrij Eastman Tritan kunststof en zijn dus vrij van schadelijke stoffen. De drinkbekers hebben een inhoud van 400 ml. Alle onderdelen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden en mogen in het bovenste rek van de vaatwasser. Wel zo makkelijk!

Ga je een lange dag op pad of neem je je drankje mee tijdens een warme lente- of zomerdag? Dan is de CamelBak isolerende drinkbeker een uitkomst. Deze drinkbekers zijn dubbelwandig en zorgen ervoor dat je drankjes langer koel kan bewaren.