• ENGEL. Rugzak Large Zipper Dark Blue
  ENGEL. Rugzak Large Zipper Dark Blue

  Hip. Hipper. Hipst. Deze blauwe Zipper uit de nieuwe collectie van Engelpunt doet oude tijden herleven. De opvallende schuine rits in oranje matcht goed met de kobaltblauwe kleur van de rugzak.

  € 42,95
 • -26%

  ENGEL. Rugzak Large Zipper Blue
  ENGEL. Rugzak Large Zipper Blue

  Hip. Hipper. Hipst. Deze blauwe Zipper uit de nieuwe collectie van Engelpunt doet oude tijden herleven. De opvallende schuine rits in geel matcht goed met de blauwe kleur van de rugzak.

  € 42,95 € 31,95

ENGEL. is een bedrijf met een lach. Al sinds de oprichting in 2005 bedenkt eigenaar Sabien Engelenburg samen met haar team mooie producten om het leven te versieren. Niet voor niets gaat de naam ENGEL. gepaard met de woorden Celebrate Life. Ooit waren dat gekleurde stoffen vlaggen, daarna volgden fraaie papieren decoraties, tassen en het bamboe servies. Inmiddels is de collectie uitgegroeid tot een bonte verzameling prachtige producten. Voor het vieren van grote én kleine feestjes.

In de collectie van Meester Aap vind je schooltassen van ENGEL. in prachtige kleuren en met geweldige prints. Het bijzondere aan deze fijne schooltassen is dat de buitenkant gemaakt is van gerecyclede petflessen. Het is een feestje om een ENGEL. schooltas mee te nemen, en ze zijn dus nog milieuvriendelijk ook!

De ENGEL. rugzak Small is geschikt voor kids van ongeveer 3 tot 6 jaar oud, de ENGEL. rugzak Large is geschikt voor kids van ongeveer 6 tot 12 jaar oud. Daarnaast is bijvoorbeeld de ENGEL. Zipper ook héél goed geschikt voor volwassenen. Deze rugzakken hebben een heel tof én tijdloos design. Daarnaast kun je met dit fijne formaat een hele hoop spullen meenemen. 

© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Kortingscode: school