• Lorem ipsum

Very Mappy

Toon:
€12,95€9,95
op voorraad
Slijp je kleurpotloden en haal ook je kleurstiften uit de kast! Kleur alles naar eigen wens, scheur met auto's over de wegen en kijk welke bekende figuren je herkent. Deze XXL speel- & kleurplaat zorgt voor uren plezier voor jong en oud! Lees meer
Toon:

Very Mappy

Very Mappy ontwerpt speel- & kleurplaten. De XXL Very Mappy Speel- & kleurplaten zijn fantastisch om spelenderwijs aan de slag te gaan met topografie en zullen voor uren speelplezier zorgen.

Slijp je kleurpotloden en haal je kleurstiften ook maar uit de kast! Kleur erop los naar eigen wens en kom ondertussen langs alle steden en/of bezienswaardigheden. Ben je klaar met kleuren? Pak dan je autootjes erbij en race over de verschillende wegen. 

De speel- & kleurplaten zijn gedrukt op stevig en dik papier, zodat kinderen er op kunnen spelen, zitten en kleuren. De Very Mappy platen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Dankzij de vele details en leuke, grappige illustraties zijn ze ook fantastisch voor oudere kinderen. Zelfs bij volwassenen zal het gaan kriebelen, dus kleur gezellig mee!

De speel- & kleurplaten hebben een afmeting van 120 x 85 cm en zijn verpakt in een luxe mapje.