• Lorem ipsum

Drink in the Box

Toon:
Geen producten gevonden...

Drink in the Box

In 2011 wilden oprichter Marc Heinke en zijn familie gezondere leefgewoonten volgen en gingen ze op zoek naar manieren om gezonder te leven. Gezond koken, dagelijks bewegen en meer drinken maakten allemaal deel uit van de basis van hun plan. Tijdens het maken van de lunches werd Marc zich bewust van de extreem hoge suikergehaltes in de wegwerppakjes. Veel van de meest vertrouwde merken bevatten tot wel 22 gram suiker per pakje! Aangezien zijn kinderen 2 pakjes mee naar school kregen om uit te drinken tijdens de lunch en als tussendoortje, rekende hij dit even uit en besefte hij dat dit meer dan 13 kg suiker is per jaar, alleen nog maar uit deze bron. Om nog maar niet te spreken over de redenen om niet meer voor wegwerppakjes te kiezen gezien de kwaliteit van het sap, het gebrek aan vezels en wat ze doen met de stortplaatsen…
En zo was het idee om een betere manier om drankjes mee naar school te geven geboren en kwam Drink in the Box ter wereld.

In de collectie van Meester Aap vind je de Drink in the Box herbruikbare drinkpakjes in twee formaten en in verschillende, vrolijke kleuren.