• Lorem ipsum

Blafre

Toon:
€17,95€13,95
op voorraad
Deze lichtblauwe lunchtrommel van het mooie merk Blafre heeft een wit deksel met hierop een vos. Door z'n handige formaat neem je het overal mee naar toe. Wat doe jij er voor lekkers in? Lees meer
Toon:

Blafre

Blafre is een familiebedrijf uit Noorwegen, opgericht in 2005. Het bedrijf is in handen van Ingrid en Remi. Ingrid is designer en Remi regelt de rest. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje Nora.

In de collectie van Meester Aap vind je lunchtrommels, drinkflessen en drinktuiten van Blafre.
De lunchtrommels van Blafre zijn uniek in z'n soort door de leuke vormen. Zo hebben we lunchtrommels in verschillende vormen die kinderen erg aanspreken. Heb je liever een rechthoekige lunchtrommel? Je vind ze van Blafre met bijzondere deksels met leuke afbeeldingen. De rechthoekige lunchtrommels zijn er ook in kleinere formaten, die ook handig te gebruiken zijn voor het '10-uurtje'. 

Met de Blafre drinkfles heb je een retro, roestvrij staal exemplaar in handen. Ze zijn er in twee formaten, en met verschillende kleuren doppen. De Blafre drinktuit kun je er extra bij aanschaffen als je wil zorgen voor extra drinkgemak. Ideaal zijn de Blafre drinktuiten voor jongere kinderen of als er onderweg wordt gedronken. Er kan dan direct worden gedronken en het voorkomt geknoei.