• Lorem ipsum

Lunch Punch Lunchprikkers

Toon:
Geen producten gevonden...

Lunch Punch Lunchprikkers

T/m zondag 31/10 ontvang je met de kortingscode HERFST 10% korting op de hele collectie van Meester Aap.

Met behulp van de Lunch Punch lunchprikkers kan je op een snelle en eenvoudige manier leuke spiesjes maken. Rijg er allerlei lekkers op, zoals cherrytomaatjes met kleine bolletjes mozzarella, blokjes kaas met partjes mandarijn, blauwe bessen met frambozen, opgerolde wraps, enzovoorts. Voor iedereen zijn er heerlijke combinaties te bedenken. Door de manier van presenteren op de Lunch Punch lunchprikkers is het algauw verleidelijk om het op te eten en om nieuwe smaken te proberen, zeker voor kinderen.

De Lunch Punch lunchprikkers kan je dankzij het handzame formaat overal in mee geven, zo ook in de lunchtrommel. Zo wordt lunchen een feestje! Uiteraard kun je lunchprikkers ook gebruiken met allerlei lekkers voor op de borrelplank.

Combineer de Lunch Punch lunchprikkers met de Lunch Punch brooduitstekers en een lunchtrommel met vakjes, zoals de Yumbox, en maak een ware bento lunch. Een bento lunch bestaat uit gevarieerd en voornamelijk gezond eten. Hierbij is het de bedoeling dat je de etenswaren zo leuk mogelijk presenteert. Met de Lunch Punch bento accessoires maak je een bento lunch in een handomdraai. Maak van elke lunch een feestje1 Zie je je kind al glunderen als de lunchtrommel is opengemaakt...?