• Lorem ipsum

Lunch Punch Brooduitstekers

Toon:
Geen producten gevonden...

Lunch Punch Brooduitstekers

T/m zondag 31/10 ontvang je met de kortingscode HERFST 10% korting op de hele collectie van Meester Aap.

Wil je eens iets anders meegeven dan een stel saaie boterhammen? Met de Lunch Punch brooduitstekers maak je in een handomdraai de coolste boterhammen ooit! Wedden dat kids nu wél met een lege lunchtrommel thuiskomen? De Lunch Punch brooduitstekers zijn er in veel leuke varianten, zoals ruimtemannetjes, zeemeerminnen, koeien, vliegtuigen en superhero en bestaan uit een set van twee stuks. Gebruik bijvoorbeeld eetbare oogjes voor de dieren en kleine plakjes komkommer als wielen voor de auto's om de boterhammen extra feestelijk te maken. Succes gegarandeerd!

Maak van elke lunch een feestje! De mogelijkheden zijn oneindig, laat je fantasie gaan en gebruik de brooduitstekers bijvoorbeeld ook om koekjes te maken, ei of kaas uit te steken en voor toffe traktaties.

De brooduitstekers van Lunch Punch kun je zonder zorgen gebruiken tijdens het bereiden van eten, ze zijn volledig voedselveilig. Ze zijn vrij van BPA, PVC en ftalaten (weekmakers). Zowel de brooduitstekers als de verpakking en 100% recyclebaar.