Laatste stuks!

CamelBak Eddy+ Kids 400 ml Building Rocks

Vorige Artikel 3 van 48 Volgende
€ 18,85 (inclusief btw)

Het is druk op de bouwplaats, het staat vol met constructiewagens. Wat is ie tof, de print op deze drinkfles! De drinkfles van CamelBak is gemaakt van BPA- en smaakvrij Tritan kunststof en is lekvrij. De drinkfles komt uit de 'Camel(Bak) to School' collectie en is een Limited Edition.

De drinkfles is groen en transparant, zodat je precies kan zien hoeveel je nog kan drinken. De wagens en de andere benodigdheden voor de wegwerkzaamheden zijn afgebeeld in het blauw, oranje, wit en zwart. De dop is blauw gekleurd en de drinktuit is groen.

De drinkfles is robuust en kan goed tegen een stootje. De CamelBak Eddy+ Kids drinkfles heeft een inhoud van 400 milliliter. Voldoende drinken is ontzettend belangrijk en in deze drinkfles kun je dus lekker veel meenemen. Let op; de CamelBak drinkfles is niet geschikt voor koolzuurhoudende dranken.

De drinkfles heeft een compact formaat en past in elke rugzak. De drinkfles is dus ideaal voor onderweg of om mee te nemen naar school. 

De drinktuit open je eenvoudig met een druk op de knop. De tuit opent zich door er zacht op te bijten. Omdat de tuit is verbonden aan het rietje komt de vloeistof omhoog zodra je zuigt. Dit geeft veel drinkcomfort bij kinderen. Het mondstuk sluit vanzelf na het drinken, zodat de beker niet kan lekken. Ook als de drinkfles omvalt, wordt de vloeistof goed tegengehouden door de drinktuit. 

Met het rietje kan de hele beker goed leeggedronken worden. Na het drinken duw je de drinktuit naar achteren om de drinkfles te sluiten. Dit is ook goed te doen met kleine handjes.  

Het schoonmaken van de drinkfles gaat gelukkig snel en eenvoudig. Alle onderdelen kunnen in de vaatwasser in het bovenste rek. Na het reinigen zet je de dop makkelijk in elkaar met de tuit en het rietje, waarna je deze weer op de drinkfles kan draaien.

De CamelBak Eddy+ Kids drinkfles is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Let op; de drinktuit opent door er zacht op te 'bijten'. Door te hard bijten en na langdurig gebruik ontstaan er barstjes in de tuit, waardoor de drinkfles niet meer lekvrij zal zijn. Dit valt niet onder enige garantie. De tuit en het rietje zijn als set vervangbaar om dit probleem op te lossen. Daarnaast adviseren wij vanwege hygiëne de tuit en het rietje na enige tijd te vervangen.

De CamelBak Eddy+ Kids Bite Valves & Straws Clear is een set die bestaat uit twee rietjes en twee wit transparante drinktuiten. Deze kun je hier vinden.

Specificatie Omschrijving
Inhoud: 400 ml
Vaatwasserbestendig: Ja, in het bovenste rek
Isolerend: Nee
Lekvrij: Ja
BPA vrij: Ja
Materiaal: Tritan (50% gerecycled)
Afmeting: 15,8 x 10,8 x 7,9 cm
Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar oud
Merk: CamelBak
© 2020 - 2023 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting!