Crocodile Creek Puzzel Horses - 100 stukjes

Vorige Artikel 33 van 46 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)
Het artikel is (tijdelijk) uitverkocht.

Leer 36 verschillende paardenrassen kennen met deze mooie puzzel van Crocodile Creek. Puzzel alle 100 stukjes in elkaar en bekijk daarna met behulp van de legende naar de prachtig gekleurde paarden. Herken jij ze allemaal? Puzzel, speel en leer!

Op de doos van de puzzel staat dat deze puzzel geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Spelenderwijs wordt er kennis opgedaan over de verschillende paarden. 

De Crocodile Creek puzzel wordt geleverd in een ronde doos. De afmeting van de puzzel zelf is 35 x 48 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 35 x 48 cm
Aantal stukjes: 100
Leeftijdsindicatie: 5+
Merk: Crocodile Creek
© 2020 - 2023 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting!