Crocodile Creek Puzzel World of African Animals - 750 stukjes

Vorige Artikel 17 van 57 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)
Het artikel is (tijdelijk) uitverkocht.

Wauw! Op deze gave puzzel van Crocodile Creek vind je maar liefst 27 verschillende Afrikaanse wilde dieren terug. Stuk voor stuk in prachtige kleuren. Je raakt niet uitgekeken, dit is zo'n puzzel die je eigenlijk niet meer wil opruimen als ie af is... 

De puzzel bestaat uit maar liefst 750 stukjes. We adviseren deze puzzel voor kinderen vanaf 8 jaar. Kijk samen met je kind naar het niveau waarop wordt gepuzzeld. Is de puzzel nog iets te uitdagend? Deze Crocodile Creek puzzel is ontzettend leuk om samen met het hele gezin te maken. Puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Door te puzzelen leer en ontwikkel je om te sorteren, ordenen en waarnemen. Door de mooie afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen. Daarnaast doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Crocodile Creek daagt niet alleen uit om de puzzel in elkaar te zetten, maar ook om daarna de verschillende Afrikaanse dieren te benoemen! Bij de puzzel wordt een poster geleverd met hierop alle namen van de wilde dieren.

De puzzel van Crocodile Creek wordt geleverd in een mooie, stevige doos. De afmeting van de puzzel zelf is 68 x 50 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 68 x 50 cm
Aantal stukjes: 750
Leeftijdsindicatie: 8+
Merk: Crocodile Creek
© 2020 - 2022 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop de leukste cadeautjes met korting tot 15% korting!